98. East İndia Company

Esrar yolumuza devam edelim.

Herkes İngilizlerin Hindistandaki hakimiyetini bilir. Herkes Çindeki Opyum mağaralarını bilir. Herkesde Hindistan ve Çin arasındaki Opyum savaşlarını bilir.
Peki bu savaşı körükleyenin Opyumun kontrolünü elinde tutan İngilizlerin Şirketi East İndia Company olduğunu biliyormuydunuz ???

Şimdi bu konuyu biraz derinden aydınlatalım. Ancak o zaman esrar olayının bir sokak çeteleri olayı olmadığını fark  edeceksiniz.

Medyada size sunulan hükümetin yakaladığını iddia ettikleri esrar ve tüccarları birer sinekten başka birşey değil. 1000kg yakalanmış!!! Bu şekilde sizlere hükümetin esrara karşı faliyette ve başarılı olduğu hissi veriliyor. Ve bunlar belirli aralıklarla yapılıyor.

Dünya esrarı Opyumdan Kokaine kadar Komittee 300'ün kontrolündedir.

Şimdi gelelim şu esrarın yollarına. Nerede üretiliyor ve nasıl avrupaya geliyor !!

- Tayland ve Burmadaki Kabileler ekip biçiyorlar Haşhaşı
- Afganistanda Paştunlar yapıyor
- Haşhaş ın kenarlarına yapılan çiziklerden  çıkan madde toplanıyor. Rohopium
- Bu Rohopium küçük topl şekline getiriliyor
- bu üreticilere altın veriliyor Credit Suisse Bankasının ürettiği ve adını 4/10koyduğu altınlar ile
- Hindistandaki kabilenin adı Baluchi
- Bu Altın üçgen denen bölgeden opyum Sicilyalı mafya ve fransızlara ulaştırılıyor.
- önce anlattığımız gibi fransadaki laboratuvarlarda işleniyor. Marseille dan Monaco ya kadar olan bölgede bu laboratuvarlar.
- Türkiye ve Lübnan da bu işin içinde Laboratuvarları ile
- Pakistanda laboratuvarlar mevcut
- Türkiye ve Lübnanda üretilen opyum Korsikaya oradan Monte Carloya gönderiliyor.
- Afganistanın opyumu ilk önce Dubai oradan avrupaya gönderiliyor.
- Kolumbiyanın Kokaini Kolumbiyalı mafyanın konrolünde değil. Bu avrupa ve amerikalı elit ailelerin elindedir.
- Meksikoda esrarın içinde hükümet ve askeriye var. Bugün orada hergün 100lerce insanın öldürülmesi bu insanların esrar işine girmeye çalışmalarından dolayıdır. Komittee 300 üyeleri kendilerinden bağımsız esrar işine girenleri ortadan kaldırmaktadır.

Neden bir İngiliz Şirketi İngiltere için önemli anlamamız gerekiyor. İngiltere aslında ülke olarak hiçbirşeye sahip değildir. Zenginleşmesinin sebebi sadece başka ülkeleri sömürerek olmuştur. Yani başka ülkelerde üretilen malları ve yer altı kaynaklarını haksız yere kendi zimmetlerine geçirerek. Bu zenginlikler ingiliz halkının değil, bir avuç ingiltere kökenli asılzade olarak kendilerini niteleyen ailelerin olmuştur.
Halk ile yukarıdakileri ayırt etmek mecburiyetindeyiz.

İngilizlerin Hindistanı ele geçirmelerinin sebebi opyumdur. Opyum ile çok büyük miktarda paralar kazanmış bu seçilmiş aileler. Daha 19.yüzyılda 40milyon çinliyi opyuma kasıtlı olarak alıştırıp bağımlı yapmıştır bu aileler.
İngilizlerin Çin ile ticari anlaşma yapmaları 1793 senesine rastlamaktadır.
Bu aileler ingiliz halkını günde 16saat tekstil fabrikalarında insanlık dışı çalıştırmaktan geri kalmamıştır. Bu fabrikalar Komittee 300 ailelerine ait olup bu ailelerin arasında Baring, Palmerston Keswick Matheson vd. vardır.

İnsanları sadece birer köle gibi kullanan bu Komittee 300 aileleri fabrikalarında çalıştırdıkları kadınların ve çocukların kocalarını ve babalarını dünyada kendi çıkarları için savaşlara gönderip orada ölmelerini sağlamıştır. Savaşlar bu insanlar için yapılmakta. Onlar savaş çıkardıkları bölgelerde kontrolü ele geçirmiştir. Oraları bu Komittee 300 ailelerin olmuştur. O gün yapılan opyum savaşları bugünün petrol savaşlarıdır. Arkasındaki güç yine bu Komittee 300dür.

Ingilizler  Türklere karşı savaşmış ise savaşda ölenler ne için öldüklerini bilmeden öldüler. Bu bilgisizlik onları elbette günahlarından temizleyecek değildir.

Ama biz bu aradaki farkı anlamak mecburiyetindeyiz. İnternet kapanana kadar bir şansımız var bilgilenmek için. Kapandığı anda biter özgür bilgilere kavuşmak.

O noktadan itibaren sadece Allah günahlarımızı affetsin kalır geriye.

300 senelik hakimiyetde İngiltere dünyayı kana, gözyaşına, açlığa ve zulüme bulamıştır. Ve hepsi bir avuç zengin için. Amerikayı ve amerikan halkını İngiltereden kontrol eden de yine bu ailelerdir. Tüm teşkilatlar bunların kontrolündedir.

40milyon opyum bağımlısı çinliye esrar alabilmek için Çin gümüş, ipek gibi kıymetli zenginliklerini ingilizlere vermek mecburiyetinde kalmıştır. Bu da Çin ekonomisinin çökmesine sebep olmuştur.

East İndia Company ve British East İndia Company dünyanın gördüğü en büyük kriminell örgütüdür.

Bugün Türkiye aynı ticari çöküşü terör için harcadığı paralar ile yaşamaktadır.

Amerikada demiryolu inşaatında neden siyahileri değilde Çinlileri çalıştırdıklarının sırrı da bu opyum bağımlılığında yatmaktadır.

Barings ailesi P&O ( Peninsular and Orient Navigation Line ) Şirketinin sahibidir. İngilterenin en büyük Deniz Yolları taşımacılığının sahibi.

Bu zenginlik nereden geliyor umarım belli olmuştur.

Opyumdan kazanılan paraları temize çıkaran en büyük banka HSBC (Hong Kong&Shanghai Bankası).

Opyum ekilmesi East İndia Company'nin tekelinde olup hintlilere opyum ekmeleri yasaklanmıştır.

İngiliz halkını köle gibi kullanan bu aileler ucuza ürettikleri pamuktan kıyafetleri Hindistanda ucuza satarak hindistandaki tekstil sanayisinin çöküşüne ve bu sebeple hindistanlı aileleri işlerini kaybedip açlıkla savaşmaya mahkum bırakmıştır.
Bu esrar konusu daha hala devam etmekte. Ve bu aileler hala bu işin içindeler.
Esrar problemi bir tesadüf değildir.
Bu konu ile ilgili bir sürü yazılacaklar var elbette.
Nasıl toplumların geleceği ellerinden alınıyor görmek mecburiyetindeyiz.
Yalanları gerçeklerden çıkarıp geleceğimize, çocuklarımızın geleceğini garanti altına almak mecburiyetindeyiz.

Kuran bizi bu tür kötülüklerden korumaya çalışıyor. Alkolü haram kılmak ile tüm bağımlılık yapan maddeleri esrar ve tütünü haram kılmaktadır.

Kuran ne diyor bu konuda :

2:219 -Ey Muhammed! Sana şarap ve kumardan soruyorlar. De ki: Bu ikisinde büyük bir günah, bir de insanlar için bazı menfaatler vardır. Fakat günahları, menfaatlerinden daha büyüktür. Yine sana neyi infak edeceklerini soruyorlar. De ki: İhtiyaçtan fazlasını infak edin. İşte böylece Allah, size âyetlerini açıklıyor. Umulur ki siz düşünürsünüz.

5:90 -Ey iman edenler! İçki, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fal okları şeytan işi birer pisliktir. Bunlardan kaçının ki, kurtuluşa eresiniz.

5:91 -Şeytan, içki ve kumarla sizin aranıza düşmanlık ve kin sokmak ve sizi Allah'ı anmaktan ve namazdan alıkoymak ister. Artık bunlardan vazgeçtiniz değil mi.
#FK

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.