141. Deccal - Habil ve Kabil 5

devam ediyoruz...

Bu şekilde Ateşin hizmetçileri, Lusiferin ruhları, esir olan bizlere Işık getirmeye çalışmaya başladılar. Onun sayesinde bilgilenip görmeyi öğrenmemiz için.
Burada kitapta biraz ileri atlamam gerekiyor. Çünki burada yazılanlar Hayat Tekeri ile ilgili ve ihtiyacımızdan ve anlayabileceğimizden daha da derinde. Sadece şunu söyliyeyim. Hayatın oluşunu ve ölümü Burçlar ile bağdaştırıp Lusiferi ve Samaeli bu yaratılışın içine dahil ediyor. Tabii bunu derin Ezoterik bir şekilde izah ediyor.

Devam edelim kitaptan :

İçinde Atlantisin Mistik bilgilerini bulunduran İncil Eski Ahitten öğreniyoruz ki, insanoğlu çift cinsiyetli yaratıldı. Kadın ve Erkek. Ve herkes bu çift cinsiyetten dolayı başka cinsiyete ihtiyaç kalmadan kendi nesilini devam ettirebilirdi. Aynı olay bazı bitkilerde de var. Sonraları Yehova Adem içinden bu yaratıcı gücü çıkardı. Ve bu andan itibaren 2 cinsiyet oluştu.

(Kuran ne diyor  bu konuda :

Kuran Araf Sure7 Ayet189 : Sizi bir tek nefisten yaratan, onunla sükûnet bulsun diye eşini de ondan yaratan Allah´tır. O, eşini kucaklayıp sarılınca (ona yaklaşınca), eşi hafif bir yük yüklendi (hâmile kaldı). Bir müddet böyle geçti, derken yükü ağırlaştı. O vakit ikisi birden Rableri olan Allah´a şöyle dua ettiler: «Eğer bize salih bir evlat verirsen, biz muhakkak şükredenlerden olacağız.»

Kuran Nisa Sure4 Ayet1 :
Ey insanlar! Sizi bir tek nefisten yaratan ve ondan eşini yaratıp ikisinden bir çok erkekler ve kadınlar üreten Rabbinizden korkun; kendi adına birbirinizden dilekte bulunduğunuz Allah´dan ve akrabalık (bağlarını kırmak)tan sakının. Şüphesiz Allah sizin üzerinizde gözeticidir.)

Ezoterik bilim bu değişikliğin sebebini, yaratıcı gücün bir bölümüne, beyin ve gırtlak oluşturmak için ihtiyaç olduğunu açıklıyor. Beyin ve Gırtlak ile insanoğlu hem biligilenip hem de kendini sesi ile ifade edebiliyor.
İnsan organlarının beyin, gırtlak ve cinsel organları ile olan bağlantısı açıkça ortada. Çocukların ince sesleri ergenlikte değişip kalınlaşıyor.

İncilde ve Kuranda insanlara ağacın meyvesini yemek yasaklanmıştı.

Kuran Bakara Sure2 Ayet35: Dedik ki: «Ey Âdem, sen ve eşin cennette oturun, ikiniz de ondan dilediğiniz yerde bol bol yeyin, fakat şu ağaca yaklaşmayın, yoksa zalimlerden olursunuz.»

Şeytan ama ne demişti yasak meyve ile ilgili ??

Kuran Araf Sure7 Ayet20 : Derken onların, kendilerinden gizli kalan çirkin yerlerini kendilerine göstermek için onlara fısıldadı: «Rabbiniz, başka bir sebepten dolayı değil, sırf ikiniz de birer melek ya da ebedî kalıcılardan olursunuz diye sizi şu ağaçtan men etti.» dedi.
#FK

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.