139. Deccal - Habil ve Kabil 3

Devam edelim :

Satürn-döneminde mevcut olan eşitliğin ve  huzurun Güneş-döneminde de devam ettiğini söyliyebiliriz diyor kitapta.

Ay-döneminde ısınan Gezegen soğuk evrenin nemi ile temas edince Elementlerin kavgası başlamış oldu, tüm şiddeti ile. Ateş halindeki top şekilndeki Gezegen ıslaklığı buharlaştırıp kendinden uzaklaştırıp bir boşluk yaratmaya çalışarak sürekli yanmaya uğraştı. Ateşin uzaklaştırdığı Buhar evrenin soğukluğundan tekrar gezegene geri döndü,tekrar buharlaşarak evrene atılıp tekrar soğuyup gezegene geri döndü. Sürekli.Tüm zamanlar boyunca. Durmak bilmeksizin.
Ateşin ruhları sürekli aktiv bir şekilde insanın bilincini genişletmeye çalışmakta.
Ama absolüt olan suyu cinlerin ateşini söndürmek için kullanıyordu.
Ay döneminde melekler insancıldı ve en yüksek Aydınlanmışları Kutsal Ruh olan YEHOVA idi.

Dünyadaki hayat nasıl bazılarının suyu ve soğukluğu sevip gelişiyorsa, bazıları da ateşi ve sıcaklığı sevip gelişiyorsa, Ay-dönemindeki meleklerde aynı şekilde bazıları ateşi bazıları  suyu seviyordu.

Burada belirtmek isteriz ki konu biraz zamanımızı alacak. Basit bir ezoterik bilgilerden bahsetmiyoruz, herkesin gidip kitapçılarda aradığı sahte ezoterikten değil. Burada yazdıklarımız Mysteryschools'larda, Piramitlerin içinde, Gizem Okullarında anlatılan bilgilerden bahsediyoruz. Sembolizmi nasıl kullandıklarını görmek için, nasıl yalan attıklarını, nasıl büyü ve sihiri insanları manupüle etmek için kullandıklarını görmek için anlatıyoruz.
Neyi nasıl saptırdıklarını göreceğiz ve bazı gerçekleri.
#FK

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.