107. BEATLES

Beatles grubu üyelerinin hiçbiri Nota okumasını bilmediğini biliyormuydunuz ???

Evet.

Beatles Grubu bir Tavistock eseridir !!!

Beatles üzerinden insanlara normal şartlarda yapmıyacakları şeyleri güzel gösterip yapmalarını sağladılar. Bunlardan biri Beatles grubunu gören genç kızların çığlıklar atmaya başlamasıdır.
Beatles ile başlayan bu STAR-kişilere hayranlığın esas amacı, insanları yanlış bir dine, şeytana tapmaya yöneltmekti. Bugün Heavy Metall müzik parçalarını dinleyip tercüme edenler sözlerinde şeytana tapma bulacaktır. Kullandıkları el işaretinden sembollere kadar masonik ve şeytani semboller bulunmaktadır. Mesela ters Pentagram, Baphomet işareti vs...

Beatles grubu ile birlikte yeni kelimeler üreten Tavistock-Enstitüsü mesela Rock, Pop müziği, Teenage, Cool gibi kelimeleri esrarı bilinçaltı insanlara kabullendirmek için icat ettiler.

Bu subliminal mesajlar Beatles Grubunun şarkılarına yerleştirildi. Mesela LSD esrarı Lucy in the Sky with Diamonds parçası ile. Lucy (L) Sky (S) Diamonds (D).

Yellow Submarine bir esrar çeşidini adı idi.

Amerikan müzik kültürünü bozan da Beatles grubunun müziği ve tarzıdır!!!

O güne kadar genç ve yaşlı amerikalılar aynı tarz müziği Beach Boys'u dinlerken, Beatles grubu ile toplum ikiye bölünmeye başlamıştır.

Tavistock Toplumu değiştirmek için genç amerikalıları hedef almıştı.

Tavistock ile ortak çalışan bu konuda Stanford Research İnstitute'dur.

Beatles'ın müziği Kabbala'dan gelmedir,

Dionysus ve Baal kültünün Voodoo ritimleri ile kombine edilmiştir.

Ritimlerin belirli taktlarda sürekli tekrarlanması, ruhu yumuşatmaya yöneliktir.

Aynı Zikir diyerek HUCU'ların yaptıkları gibi.

Sadece müzik ile değil. Saç şekli ve kıyafeti ile Beatles insanlara yön verici olmuştur.

Komitee 300ün istediği gibi toplum 2ye bölünüp birbirine karşı muhalefet yapmaya başladılar.
Müzik hayatına başlarken gitarlarında sadece 4akkord çalabilen Beatles üyeleri görevlerini iyi yerine getirdiler.

Bu yeni tarz hayatı şekillendirenler uzman Sosyolog ve bilim adamlarıdır. Toplumları degenere edip aileyi yıkma çalışmaları bugün filizlenmiş vaziyette.

Muhafazakar Amerikalıları değiştiren, aile yapısını yıkan çalışmalar İngiltere kaynaklıdır. İngiltereden gelen Rock grupları genç amerikan nesilini değiştirmeye başladı.

Esrarın sentetik imal edilmesini icat eden İsviçreli İlaç Şirketi Hofmann LaRoche'dur. Komittee 300ün bankası Warburg finanse ederek bu ağır bağımlılık yapan Ergotamin'i bedava amerikan okullarında ve rock konserlerinde dağıtmaya başlıyor.

Ne demiştik ? Para sadece bir kağıttır. Çalışmadan terlemeden kağıdın üzerine istedikleri rakamları yazıyorlar. Bu şekilde istediklerini ve istedikleri kişiyi satın alabiliyorlar.

Rock konserleri toplumun bir parçası olmaya başladıkça esrarda yaygınlaşmaya başlamıştı. Bir mikrop gibi toplum bu yeni harekete ayak uydurmaya başlayıp, herkes yapıyor bahanesini kullanmıştı birey. Bu hareketi kendi elinde tuttuğu Medya ie yaygınlaştırmak Komittee 300 için hiçbir masraf gerektirmedi.

Eğer Bilgi olayların gerisinde kalırsa toplum her zaman yenilmek mecburiyetindedir. Felsefe Klubü olarak kendi değerlerinizin bilincine varıp bu değerleri tüm gücünüz ile savunmak mecburiyetindesiniz tezini savunuyoruz.

Medya sizlere öyle gösteriyor diye bu yanlış değerleri kendinize benimsemek mecburiyetinde değilsiniz.

Dik durun ve gururla durun. Sevgi ve saygı esas güçtür !!!!

Kendisine saygısı olanın başkalarına da saygısı olur.

Bugün Türkiye de bu esrar sorunu ile karşı karşıya. Avrupa ülkelerinde Türk gençlerinin metroya inen merdivenlerde damarlarına eroin iğnelediklerini bizzat kendi gözümle gördüm. İnsanlar yanlarından geçerken bakmıyorlardı bile. Toplum bu kadar duyarsız olmuş vaziyette.

Türkiyede hergün onlarca asker, polis ve sivil insanlar parçalar halinde ailelerine teslim ediliyor. Ve İstanbul meyhaneleri hala tıka basa dolu.

Başkaları bu yanlış yola girmiş ise biz de girmek mecburiyetinde değiliz.

Ve girmeyeceğiz !!!!!

Bilgilenmek toplumun geleceği için ne kadar önemli insanlarımıza anlatmaya devam edeceğiz. Bugünkü dünyada tatlı sözlerin kimseye faydası yok.

Evet. Beatles ile başlayan aileleri yok etmeye yönelik Mind-Control programı tüm hızı ile dünyayı kaplamış vaziyette ve ilerlemeye de devam ediyor.

Bugün Türk Müzik kültürü Türk Medyasından TV RADYO vd. yerlerden kaybolmuştur ve bir kenar köşe kültürü yaşamaktadır. Devlet Sanatçılarının kaldırılması ile başlayan TRTdeki çalışmalar Türk Sanat Müziği olsun Türk Halk Müziği olsun artık modernleşme adı altında Pop-laştırılmakta. Bu şekilde Anadolunun bağrından çıkmış Notalar ve Sözler Rocklaştırılmakta ve özünü kaybedip diğer Pop kültüründen bir farkı olmamakta.

Türk Halk Müziği ama kökünde evrensel bir Müziktir.

Anadolu insanının duygularını, acılarını sevgilerini, hasretini, özlemini dile getirir ve her Nota insanın ruhuna işler.

Bu tonlar kasıtlı olarak Türk İnsanından uzaklaştırılmakta. Arkasında yine Tavistock vardır. TRTden tüm özel kanallara kadar bütün Medya 5amerikalı Şirkete ait.

Toplum ama bu kendisinin olmayan, kendisinden çıkmayan, kendisini yok etmeye yönelik bilgileri, müziği ve sözleri sadece Medyada duyduğu veya gördüğü için kendisine düşünmeden ve araştırmadan benimsemekte.

Türk insanı da artık Japonlar, Çinliler, Hindistanlılar, Amerikalılar, Avrupalılar Ruslar Araplar gibi aynı müziği dinlemekte. Bu şekilde Milletler ve kültürler yok edilmekte.

Devleti ve kültürü olmayanlar Toplum olmaktan çıkar. Bireydir sadece.

Ruhsuz ve kişiliksiz birey !!!
#FK

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.