92. Mind-Control : MK-Ultra 1

Zihin Kontrolü demek sizlerin düşüncelerinize %100 sahip olmaları ve kontrol etmeleri demektir.
İnsanın beyni nasıl çalıştığını anlamak için bir sürü deneyler yaptılar. ABD, Rusya ve tabii Hitler Almanyası. Diğer ülkelerde geri kalmış değiller bu konuda.
Gelelim ABD'ye.

Bilim adı altında insanlara en büyük zulümü ve işkence yapmaktan çekinmeyen ABD hükümetinin 1930lardan beri MK-ULTRA Projesi adı altında yaptıklarına bir bakalım :

Projeyi yöneten Allan Dules. Eğer Malta Şövalyeleri yazımıza bakarsanız Allan Dulles'unda bir Malta Şövalyesi olduğunu görürsünüz.

MK-ULTRA nın kuruluş tarihi 13.04.1953 olup ana projedir. Bu projeye bağlı bir sürü projeler izlemiştir.

Bunlar :

- 184 proje kendi araştırma laboratuvarlarında

- 44 proje Üniversitelerde

- 15 proje Pharma yani İlaç Sektöründe

- 12 proje Hastahanelerde

- 3 proje Hapishanelerde

Bu projeler Esrar, Elektronik ve başka imkanları kullanıp insanlar üzerine kontrol sağlamayı amaçlıyordu.

MK-ULTRA'nın asıl amacı insanı manipule edip insanların haberi ve farkında olmadan ajan olarak kullanmaktı.

Amerikan Vatandaşlarını haberleri olmadan  kobay olarak kullanan ABD-Hükümeti 70li yıllarda onlara yüksek dozda Meskalin Marihuana LSD ve başka esrar türleri vermiştir. Bunun dışında İnsanların beynine Pyschoelektronik adı altında Mikrodalga yayınlar ve Elektronik parçaları beyinlerine yerleştirilerek hakimiyet sağlamaya çalışmışlardır.

Daha gaddar projelere de imza atan CİA bu projeler için insanları kaçırmaktan ve çocukları kobay olarak kullanmaktan kaçınmamıştır.

Harmonic projesi adı altında şok etkileri yaratıp insanları birer robot haline getirip onları suikastlerde kullanmayı hedeflemişlerdir.

Bu bilinçsiz suikastlar ile ilgili The  Mandchurian Candidate isimli filme bakabilirsiniz.

Hitler Almanyasında insanlara işkenceler ve eziyetler yapan Nazi-Doktorları savaştan sonra ABD-Hükümeti için bu MK-ULTRA projelerinde yer almış ve deneylerine devam etmişlerdir. Bunların içinde Dr.Josef Mengelenin başka isim altında çalıştığı tahmin edilmektedir.
#FK

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.