84. Masonik İşaretler : Gözlüğü Tutma ve Gözlük Üstü Bakış

9. Gözlüğü tutma ve 10. Gözlük üstü bakış ikiside aynı anlamda verilen haber ile ilgili resimdeki şahısın olaydan haberi olduğu ve kontrolü altında olduğu belli edilir.

Resimler tek başına yorumlanamaz. Haber ile beraber sinyaller anlam taşır.

Gazetelerin Genel Yayın Yönetmenlerinin hepsi mason olup bu sembollerin anlamını bilirler. Bu yüzden Gazetelerinde çıkan haberlerin önemini de,haber nasıl verilmesi gerektiğini de bilirler.

Ertuğrul Özkök Hürriyetin Genel Yayın Yönetmeni iken, Radikal dergisinde aşağıdaki resim kapak sayfasında verilmişti. Bu resim gayet net onunda mason olduğunu belli ediyor. Kurşun izlerine bakarsak hedefe alındığını anlıyacağız. Karar çıkmış cezalandırılacak. Ve nitekim bu resimin çıkmasından yaklaşık 4hafta sonra Genel Yayın Yönetmenliğinden alınıp, sıradan muhabir durumuna düşürüldü.Hangi sebepden dolayı bilemiyeceğim.

Ama Ertuğrul Özkök'ün yazılarında "Hayalim mini etekli kadınların erkekler ile yanyana namaz kılması"diye yazdığını okumuş olanlar, onun islam hakkındaki düşüncesini tahmin etmeleri zor olmaz.

Hürriyet nitekim aynı tarihlerde Axel Springer isimli Medya kuruluşuna büyük hisseler sattı. Ve Hürriyetin kontrolü bu Axel Springer'e geçti.

Almanyanın en yüksek tirajlı gazetesi BİLD Axel Springere aitdir. BİLD  gazetesinin yaklaşık 157gazete ve dergileri bulunuyordu. Aktuell rakamı bimiyorum.

Axel Springer ise 4tane büyük Şirketten biri olan ve Almanya Medyasının %90ınana sahip olan Time Warner a ait.

Amerikanın Medyasının %95i 5tane şirketin elinde.

Basın Özgürlüğü diye birşey yoktur.
#FK

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.