133. B'nai Brith - ADL - AİPAC

B'nai Brith olsun, ADL Anti Defamation League olsun, AİPAC American İsrael Public Affairs Committee olsun bunların 3üde yahudilerin hakkını savunuyoruz diye iddia etselerde yahudilere de yalan atıp onları kullanmaktalar. Herkese yalan atıyorlar. Müslümanlara da, Hiristiyanlara da, Yahudilere de. B'nai Brith i İlluminati ve mason localarının kurduğunu, Albert Pike'ın 33.dereceden mason olduğunu açıkladık.
ADL B'nai Brith'in bir koludur. ADL esrardan amerikadaki alkol yasağı zamanında kaçak içki satan ve organize eden teşkilattır. Önlerine çıkan herkesi yahudi düşmanı olmakla suçlayıp ya ortadan kaldırmış ya da susturmuşlardır.
Mafya üyelerinin hapishaneye girmelerini engellemişlerdir.
Nerede insanlar kendini savunmaya, toplumu korumaya çalışmışlarsa, orada olayları tersine döndürmeyi bilmişler  kendi çıkarları doğrultusunda.
İyi ve kötünün yanında aldatılan insanlar da var.
Nasıl Fetöcu dediğimiz insanlar yanlış hayallerin ve kişilerin peşinden gitmişler ise aynısı yahudiler için de geçerlidir.
Tabii ki bu 3 teşkilatta dünyayı yönetenlerin kontrolündedir. Bu yüzden güçlüler. Hem sınırsız maddiyata, hem de sınırsız teşkilatlara sahipler.
Araştırdıkça hiçkimseye güvenemeyeceğinizi ve hiçbir sistemin arkasından gitmemeyi kendiniz fark edeceksiniz.
Tüm yalanları üzerinizden atacaksınız. Ne bir sistem, ne bir parti, ne de bir Lider. Sadece siz ve inancınız kalacak geriye.
Sadece seçmek için kötülerin içinden en az kötü olan seçilmez. Seçecek başka kimse yok diyerek kötü desteklenmez.
4tane Lider sunuyorlar size ve siz içinden en iyi olduğunu zannettiğiniz kişiye oy veriyorsunuz.
Bu demokrasi değil. Size ne sunuyorlarsa onu destekliyorsunuz. Ama onlar size faydalı olup onları engelliyecek kişiyi size sunacak değiller herhalde. Sistemi getiren sistemi kontrol edip sistemi koruyor. Bu insanları öldürmeye kadar gidiyor.
Yukarıda yazdığımız teşkilatlarda tüm çalışmalarını dünyaya Totaliter ve Sosyalist bir Sistem getirmek için yapıyorlar.
Amerikadaki seçim de sadece bir şov.
#FK

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.