143. Deccal - Habil ve Kabil 7

Lusifer ve yandaşları hangi gezegene yerleşmişti ???

Mars a !!!

Mars Ateşin Rahiplerinin Gezegeni !!!

Curiosty-robotu Mars da ne bulmuştu??? (Googledan araştırırsanız bu haberi bulursunuz.)

Piramitler.

Piramitler birer Mysteryschool. Gizem Okulları.

Marsda yaşam bulduk diye iddia etmeleri, insanları evrende yalnız olmadığımız konusunda ikna edip Blue Beam Projesine hazırlamaktan başka birşey değil.

Adem ve Havvanın Kuranda yazılan hikayesini herkes biliyor. Allahın yasağını çiğneyen Adem ve Havva ceza olarak Cennetten kovulup Dünyaya gönderiliyordu.

Masonların bu hikayeye nasıl yorumladıklarına bakmak için kitaptan okuyoruz :

Masonların hikayesinde Yehova Havvayı yaratıyor. Samael Havva ile birleşiyor ve bunun üzerine Yehova Samaele Havvadan uzaklaşmasını emrediyor. Kabil isimli oğlu doğmadan önce. Kabil bu şekilde DUL KADININ OĞLU oluyor. Havva ise dul kadın.

(Masonların ben dul kadının çocuğuyum  demesinin arkasında bu olay yatmakta.)

Bu olayın arkasından Yehova Ademi yaratıyor Havvanın kocası olsun diye ve arkasından Habil dünyaya geliyor.

Bu yüzden başlangıçtan beri 2çeşit insan var bu dünyada :

Biri Lusiferin ruhu olan Samaelin tarafından, yarı tanrı olan.Bu ırk tanrısal soylarından dolayı kavgacı Enerjik ruha sahipti. Sabırsız ve zorlanmayı ve başkasının emri altına girmeyi sevmiyorlardı. İnsanlara veya tanrılara karşı bile. Bu ırk olayları mantıki açıdan aydınlatmaktan uzaktı. Bu insanlar yaptıklarına ancak inanıyorlar, inancın kendisine değil. Ve içlerindeki cesaret ve sonsuz enerji ile, vahşi ortamı, hayat ve güzellik dolu dünyaya çevirdiler. O kadar güzel oldu ki, Kabilin çocukları içinden kovuldukları Yehovanın bahçesini unuttular. Sürekli Yehovaya karşı bir isyan içindeler.

#FK

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.