75. Vatikan ve Papa

Martin Luther ne demişti ???

"Şimdi biliyorumki ve bundan da eminim, Papa ve Vatikan, Babil ve Kral Nimrod un dünyasıdır."

Hiristiyanlik, Hiristiyanlar, Isa Peygamber ayrı birşey, Vatikan ve Papa ayrı birşeydir.

Eğer Türkiyede bazı misyonerler Incil dağıtıyorlarsa bu müslümanları hiristiyan yapmak istediklerinden dolayı değildir. Bunların çalışmaları Babildir. Amaçları islamı ortadan kaldırmaktır. Gerçek Hiristiyanlığı zaten tanınmayacak hale getirdiler. İncil'i incelerseniz sürekli Babilden ve Vatikandan bahseder. Incili değiştirip, anlaşılmayacak hale getirdiler. Anlatılanlar hep sembolik olup, ilk etapta anlaşılması zordur. Başka kitapların veya uzmanların yardımı olmadan tek başına Incili anlamanız mümkün değildir.

Kuran ama apaçık. Yeterki okuyun.
Kuranı okuyan bilir ki Isa as ve Muhammed as söyledikleri ve anlattıkları aynıdır. Kuranda bu ayet olarak da geçmektedir.

Bu halde gerçek Isa peygamberin yolundan gidenler İslamı değiştirmeye kalkışmazlar. Sizlerin bu tarz düşüncelere karşı yapabileceginiz o insanlara gerçekleri anlatmaktır.

Hem Kuranda ne diyor ???

Kuran Zumer Sure39 Ayet37 : Her kime de Allah hidayet verirse artık onu da şaşırtacak yoktur. Allah aziz (çok güçlü) ve intikam sahibi değil midir?

Gelelim Vatikana :

Vatikan = Babil

Papa = Nemrut

Semboller bizi gerçeklere götürüyor demiştik. Yeterki anlamaya başlayalım.

Eğer Vatikan gerçekten Isa peygamberin temsilcisi ise o zaman Hiristiyanlığın en önemli yeri ve Meydanı olan Petersplatz da Obeliskin ne işi var ??
Üstelik bu Obeliskin üstünde Haçlı-Güneş  bulunuyor. Bu sembollerin kökeni Babil diye ispat etmiştik. Obelisk Osirisin cinsel organını temsil ediyordu.

Papanın kiyafetlerine gelirsek kafasındaki şapkası Babilden gelme Balık tanrısı Dagon'u temsil etmektedir. Şapkanın şekli aynı balık kafası gibi. Şapkanın altından sallanan kuyruklarda balığın bedenini temsil etmekte.

Bunlar tesadüf olmayıp Babilcilerin Babilden çıkarak yolları Mısır üzerinden Romaya geldiğini gösterir. Vatikan Roma İmparatorluğunun devamıdır.

İnsanların yanlış değerlere ibadet etmesi o insanların bilgisizliğinden ve körü körüne bu güce inandıklarından kaynaklanmaktadır.

Kuran ne diyordu ??

ALLAHTAN BAŞKASINA KULLUK ETME !!!

Papayı Isanin temsilcisi olarak gören hiristiyanlar gerçekte Papanın kim olduğunu ve hangi amaca hizmet ettiğini bilmemekteler.

Papa Isa peygamberin yolunda ise, neden hiristiyanları putlara tapmaya zorluyor, ve kendiside putların önünde ibadet ediyor ???

Meryem ananın büstü dedikleri putların kökenide aynen Babildir. Aslında Meryem ana dedikleri ve kucağında çocuğu oturan putlar Semiramis ve oğlu Temmyzu temsil etmekte.

Bunlar şeytanın yolunda Babilciler olup, insanları yanlış bilgilendirip, olup biteni bir dinler arası savaş yalanına inandırmaktalar.

Dinler arası savaş olamaz. Din sadece Allaha mahsustur.

İsa peygamberde, Muhammed peygamberde ve diğer peygamberler, hepsi Allahdan başkasına ibadet etmeyin demişlerdir ve hep aynı şeyleri anlatmışlardır.

ÖLDÜRMEYIN !!!

İnsanlar ama nasıl bu Babilciler tarafindan kontrol edilip yönlendirildiğini fark etmeyip birbirlerini öldürmekteler.
#FK

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.