93. Mind-Control : MK-ULTRA 2

Bakalım bu projeler ile ilgili neler yapmışlar :

- 1931 senesinde Dr. Cornelius Rhoades  Rockefeller Enstitüsünün himayesi altında insanlara Kanser hücreleri enjekte etmeye başlıyor ve yüksek dozda radyasyon deneyleri uyguluyor.

- 1932 senesinde Tuskegee Syphilis Araştırması adı altında 200 siyahi vatandaşlarını kobay olarak kullanıyorlar. Hastalıkları hakkında hiçbir bilgi vermedikleri gibi, o insanların ölmelerine kadar hastalık nasıl gelişiyor bekliyorlar.

- 1940 senesinde Chicagoda 400 mahkuma Malaria mikrobu bulaştırıp yeni icat ettikleri ilaçları üzerlerinde deniyorlar.

- 1942-45 seneleri arası ABD askeriyesi, US-Marines, insanları hücrelere sokup Kimyasal gaz verip bu odalara Gazmaskeleri ve kıyafetlerinin sağlamlığını araştırıyor.

- 1940 senesinden beri insanların hangi doza kadar radyasyona dayanır araştırmalar yapıp bunun için Hapishanedeki,Hastanedeki, Yetimhanelerdeki ve Tımarhanedeki insanları, kadın erkek çocuk yaşlı genç demeden hatta hamile kadınlarda doğmamış çocuklarda denemekten geri kalmıyorlar.
200.000 Amerikan askerlerini atom testlerinde kullanıp ölmelerini sağlıyorlar.

- 1945 senesinde US Atomic Energy Commission "Program F" adı altında Fluorid'in etkilerini insanlar üzerinde deniyor. Fluorid kimyada en zehirli maddelerden biri olarak bilinir ve insan sinir sisteminde büyük tahribatlar açmaktadır.

- 1945 senesinde bir amerikan hastanesi hastalarını kobay olarak kullanmıştır.

- 1947 US Atomic Energy Commission insanlar üzerinde yüksek dozda radyasyonu damardan vereceğini açıklıyor.

- 1949-60 seneleri arasında US-Army amerikan şehirlerinde biyolojik saldırıları incelemek için biyolojik mikroplar yaymıştır.Bu şehirler arasında New York, San Francisco, Washington DC, Minnesota, Panama City ve Key West gibi şehirler bulunmaktadır.

- 1950 senesinde Amerikan Savunma Bakanlığı açık alanda Atom testlerine başlayıp rüzgarın yönünden etkilenen yerleri ve insanların üzerindeki etkisini araştırmışlardır.

- 1951 senesinde Afro-Amerikalılar üzerinde ölümcül mikropların siyahi insanlardaki etkisini araştırmışlardır.

- 1953 senesinde Amerikan Savunma Bakanlığı Kanadaya kadar olan bir bölgede Kimyasal Silahları deneyip etkisini araştırmıştır.

- 1953 senesinde US-Army-Marines-CİA üçlüsü ortaklaşa New York ve San Francisco'da 10.000lerce insan üzerinde havadan yayılan  zehirli maddeleri denediler.

- 1955 senesinde CİA Florida'da askeriyedeki kimyasal silahları insanlar üzerinde denedi.

- 1956 senesinde US-ARMY hastlıklı Moskitoları Florida ve çevresinde serbest bırakıp insanlara bulaşmasıno takip etti.

- 1965 senesinde Philadelphia  Hapishanesinde Mahkumlara Dioxin adlı zehir enjecte edilerek kanserin yayılması incelendi.

- 1966 senesinde New York Metro Sistemi bakteriyel silahların yayılımı için kullanıldı.

- 1969 senesinde Utahda sinirgazı binlerce koyunların ölümüne sebep oldu.

- 1970 senesinde bir askeri dergide etnik kökenliler için geliştirilen silahlar için yapılan araştırmaların derinlik kazandığını bildirdi.

- 1976 senesinde Domuz gribine karşı uyarılan Amerikan Halkı aşı oldular. Bunun üzerine ölümlerin başlaması üzerine bu aşılardan ölenlerin risikosunun 8kere fazlalaştığı açıklandı.

- 1985 ve 1986 senelerinde şehirler üzerinde biyolojik maddeler püskürtüldü

- 1990 senesinde 1500 siyahi ve latin amerika kökenli bebekler üzerinde,aileleri bilgilendirilmeden, yeni tür aşılar denendi.

- 1990 ve 1991 senelerinde Körfez savaşındaki tüm amerikan askerlerine Antrax ve Botuluim Toxid aşıları yapılması sonucu 12.000asker hayatını kaybetti ve %30u bunların neticesinde öldü. Bu maddelerin tehlikeli olduğuna dair uyarılmalar yapıldığı halde.

- 1994 senesinde amerikalı senatör Jay Rockefeller 59senedir amerikan askerleri üzerinde Vietnamda kullanılan zehirlerden esrarlara jadar her türlü maddelerin denendiğine dair bir rapor yayınladı.

-  1995 senesinde Dr. Garth Nicholson Körfez savaşında kullanılan zehirli maddelerin daha önceden Texas Hapisnesindeki mahkumlar üzerinde denendiğini fark etti.

- 1996 senesinde Amerikan Savunma Bakanlığı amerikan askerlerinin kimyasal silahların etkisi altında kaldığını açıkladı.

- 2009 senesinde sahte Domuz Gribi Salgını iddiaları üzerine insanların aşılanması sonucu insanlar öldü.

Bu liste tabii ki tamamı değil, sadece bir bölüm.
Anlamamız gereken burada ABD-Hükümeti deneyleri kendi halkı üzerinde yapmaktan geri kalmamakta. Bu da esas suçluların Amerikan Halkı değilde Amerikalıları yönetenlerde aramamız gerektiğini gösterir.

Dediğimiz gibi :

Kötünün Irkı yok.Milleti yok.Dini yok!!!
#FK

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.