138. Deccal - Habil ve Kabil 2

Kuran Maide Sure5 Ayet27-30 :

5:27 -Onlara Âdem'in iki oğluyla ilgili haberi hakkıyle oku. Hani her ikisi birer kurban sunmuşlardı, birinden kabul edilmiş, diğerinden kabul edilmemişti. (Kurbanı kabul edilmeyen, ötekine):" Seni öldüreceğim" demişti. Diğeri ise şöyle demişti: "Allah, yalnız kendisinden korkanlardan kabul eder".
5:28 -"Allah'a yemin ederim ki, sen beni öldürmek için bana el uzatsan da, ben seni öldürmek için sana el uzatacak değilim, ben âlemlerin Rabb'i olan Allah'tan korkarım.5:29 -"Ben isterim ki sen, benim günahımı da, kendi günahını da yüklenip ateş halkından olasın! Zalimlerin cezası budur".
5:30 -Bunun üzerine kurbanı kabul edilmeyenin nefsi kendisini, kardeşini öldürmeye teşvik etti ve onu öldürdü. Böylece zarara uğrayanlardan oldu.

Kuranda geçen bu ayetlerin anlamını birde Mysteryschool Gizem Okullarının anlatışı ile bakalım onlar ne diyor ???

Ateş ve Suyun savaşını anlayacağız.

Freemasonry and Catholicism isimli kitapta anlatılanlara bir bakalım ne diyor:

Kitapta evrenin başlangıcından bahsederek Saturn-döneminde sıcaklığın görünmez ateşten oluştuğunu, hayatın daha başlamadığı ve mineral bir durumda olduğu ve Lord of Minds'ların o zamanları insancıl olup huzur içinde olduklarını anlatıyor kitap bize.

(Batı felsefesinde bu Saturn-döneminin en üstün aydınlanmışına Father denildiğini okuyoruz.
Bugün Katolikler dua ederlerken "Baba sen çünki göktesin" diye dua ediyorlar. Burada masonik düşüncelerin katholik kilisesinde yer bulduğunu görebiliriz.)
Devam edelim :

Güneş-döneminde yeni bir Element gelişiyor :

Hava !!!

Ve bu Hava, gizli olan ateş ile birleşip bir patlama meydana getiriyor. Alevler şeklinde.
Ve bu patlama, Gücün sözü olan "Ve Işık olsun" demesi ile oluştuğunu okuyoruz.

Mason talebelerinin Ateş ve Alev arasındaki bağlantıyı öğrenmesi isteniliyor kitapta. Ateşin her  yerde uyur bir şekilde mevcut olduğunu, sürtünmeden veya bir Çekiç'in vuruşundan veya kimyevi bağlantılardan uyandırıldığını anlaması gerektiğini bahsediyor.
Ve bu açıklamanın, hiçkimsenin görmediği Father dedikleri en üstün aydınlanmışın, Güneş-döneminde Oğul'da beden bulduğu, açıklandığını okuyoruz. Baba Satürn-döneminin en üstün Aydınlanmışı iken, Oğul Güneş-döneminin en Aydınlanmışı oluyor. Ve burada Ateş ve Alevin birbirine bağlantılı olduğu gibi, Baba ve Oğulda aynı ilişki içerisinde.

BU BÜTÜN GÜNEŞE VE ATEŞE TAPMANIN GERÇEK KÖKENİDİR.!!!!!

(Ateşin Rahipleri dediklerimizin inancı bu. Masonluktan bahsettiğimiz zaman onların inancının temelinin bu olduğunu bilmemiz gerekiyor.)

Kitabı okumaya devam edeceğiz. Demiştik derinlere ineceğiz diye. Gerçekte masonluk nedir anlamak isteyenler için bu yazılar bu kadar derine iniyor. Başta zor gelecek biliyoruz ama anlamak mecburiyetindeyiz. Mavi Localardaki masonlar bile bu kadar derine inmiyorlar inanın.
Ve dini Kuranda yazılanları nasıl saptırıyorlar göreceğiz.
#FK

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.