140. Deccal - Habil ve Kabil 4

Devam ediyoruz okumaya :

Suyun devamlı buharlaşıp soğuması sonunda yeryüzünün tabakası oluştu. Yehovanın amacı bu tabakayı şekillendirip, içine ateşin ruhlarını hapsedip soğumalarını sağlamaktı.

Bu yüzden ilk besilleri balıklar gibi, kuşlar gibi tüm canlıları ve neticede insanoğlunun primitiv şeklini meleklere yaptırtdığı. Bu şekilde tüm canlıların ona hizmet etmesini ve itaat etmesini umuyordu.

( Burada Kurandaki ayeti eklemek istiyoruz :
Kuran Zatiyat Sure51 Ayet56 : Ben cinleri ve insanları ancak bana kulluk etsinler diye yarattım.
!!!!Fark ediyormusunuz???)

Yehovanın bu düşüncesine bir grup Melek karşı geldi. Ateşe bağlılıkları su ile kontakt haline gelmeyi onlara reddettiriyordu. Ve Yehovanın istediği şekilleri yaratmayı itiraz ettiler. Bu yüzden ama kendi evrimlerinin de önünü kesmiş oldular. Yehovanın yolunu terk ettikleri içinde kendi kurtuluşlarını,kendileri kendi imkanları içinde bulmaları gerekiyor.
Bunu büyük Liderleri Lusifer tarafından nasıl yapıldığını kitapta uzunca yazıyor olmasına karşılık İnsanların aylı gezegende yer almasına karşılık Lusifer ve ruh alemi mekan olarak Mars gezegenine yerleştiler. Cebrail as dünyadakilerin temsilcisi olarak Yehovanın emri altında, Samael ise Lusiferin savaşcı elçisi. Cebrail İsa as.ın gelişini müjdelerken, Samael ve yardımcıları ölümün melekleri oldular.

Bu şekilde masonluktaki Işık arayışı belirlendi. Lusiferin, esir olan insanların ruhuna Işık getirmek istemesi ile. Ve onun sayesinde insanlar görme ve bilgi sahibi oldular.
#FK

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.