70. İlluminati Örgütünü Kim Kurdu?

Dr. Alberto Rivera nın bir sözünü tekrarlamak istiyorum :

"İnsanlar içinde en tehlikelileri, çok dindar görünenler, hele ki organize olup önemli mevkilerde oturuyorlarsa. Allahsız dünyevi güç kazanma hedeflerine alet ettikleri insanların onları saymalarının tadını çıkarıyorlar.
Bu dindar görünen insanlar Allahı sevdiklerini iddia edenler, fesat çıkarmaktan, insanları öldürmektan, toplumları birbirine düşürmekten, gerekirse savaş çıkarmaktan kaçınmıyorlar. Yeter ki hedeflerine ulaşmaya yardımcı olsun."

Bunları söyleyen içlerinden çıkmış bir Jesuit olan Dr. Alberto Rivera, 1997 senesinde muhtemelen Jesuitler tarafından zehirlendi.

İlluminati teşkilatını kuran Adam Weishaupt bir Jesuitdir. Bakın kuranlar Yine Vatikanda. Maddi desteği sağlayan Rothschild'ler.

1776 senesinde kurmasının amacı, 3.000.000a yakın gizli teşkilatlarda organize olmuş insanların kontrolünü ellerine almaktı.

Aynı Jesuitlerin kurulmasının amacı Protestanları durdurup, onlar üzerine hakimiyet sağlamak içindi ise, bu İlluminati teşkilatı da aynı şekilde başka gizli teşkilatları kontrol etme amacı ile kuruluyor.
Adam Weisshaupt İlluminati teşkilatını kurduktan sonra Hür Masonlar ile sözleşme yapıyor ve tüm gizli teşkilatlarının kontrolü Jesuitlerin eline geçiyor. Bir anda 3.000.000 organize olmuş insanların lideri oluyorlar.

Bugün tüm teşkilatlar bir örümcek ağı gibi dünyayı sarsa da, kontrol bu Jesuitlerin elindedir.

İlluminati dediğimiz zaman bu tüm teşkilatların birleşmesidir, bütünüdür.

İlluminatiyi sadece tek bir teşkilat olarak görmemek gerekiyor.
Bu yüzden Jesuitlerin lideri, General dedikleri dünyanın en güçlü insanı olarak görülüyor.

Bugün bu insanın adı Adolfo Nicholas.
#FK

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.