132. B'nai Brith ve Rus Çarı 3

Herşey bir plana doğru ilerliyor. Örümcek ağı gibi tüm masonik teşkilatlar dünya üzerinde birbirleri ile kenetlenmiş vaziyette.
Ve Domino taşları teker teker devrilmekte. Hedef aynı :

Elit tabakanın kontrolünde Totaliter ve Sosyalist bir dünya yaratmak !!!

Bu dünyada kendilerinden olmayan hiçbir devlet veya Kralın bu dünyada barınma şansı yok ve olamaz. Bu yüzden birer mikrop gibi toplumların içine girerek toplumları hasta düşürmekteler.
Hasta düşen toplumları yıkmak elbette daha kolaydır.
Rus Çarını ortadan kaldırmak için karşıt görüşlere silah dağıtan B'nai Brith grubu 1905 Rusya Devriminin baş mimarlarındandır.
Trotzki ve Lenini finanse eden amerikalı  Warburg ailesidir. FED Federal Reserve Bank sahiplerinden.
Trotzki ve Lenin amerikanın New York kentindendir. Gerçek adları bu değildir.
Komunizmi getiren bu insanlardır. Paranın sahipleri.
Bu hikayeye inanmayan komunist insanlarımız bu olayı inkar etmekteler ve yalan olarak göstermeye çalışmaktalar. Ama araştıran bu hikayenin yalan olmadığını fark edecektir. Ve komunizmi getiren ve Rus Çarını ortadan kaldıranların yine dünyayı kana bulayanlar olduğunu görecektir.
İncilde eaki ahitde yazıyordu :
Sana itaat etmeyen Kralları ve Toplumları ortadan kaldıracaksın diye.

Eğer inançlı yahudiler İncilin ilk 5bölümüne inanıp gerisini kabul etmiyorlarsa anlamamız gerekiyor bu elit tabakanın inançlı insanlar veya yahudiler olmadığını.

Bir daha Rus Çarının rusya üzerinde hak iddia etmemesi için Romanow ailesinin tüm fertleri bebekleri dahil öldürülmüştür.

Ateist komunist sistemini getirmelerinin sebebi tüm toprakların kontrolü bu elit tabakasının eline geçmesi ve insanların Allahtan uzaklaşmalarını sağlamak içindi. Bugün Ruysanın %85i 7tane Oligarşın elinde. Ve bu kişiler İlluminati ve diğer teşkilatlar ile bağlantılıdır,tüm güç sahibi insanlar gibi.
#FK

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.