117-122. 11 Eylül Saldırıları

11 Eylül 2001deki olayları herkes bilir. O güne kadar İslamdan haberi olmayan Dünya Halkı, o günden itibaren Müslümanları terörist olarak algılamaya ve görmeye başladı.

Medya daha saldırılar bitmeden müslüman teröristler yaptığı tezi üzerinde durdu. Hiçbir ispatı ellerinde yok iken. Dünya şokta iken İslam Ülkerindeki insanlar sevinç gösterisinde bulunmaları ve bu görüntülerin dünyaya yansıtılması islam düşmanlığını daha da tetikledi.

Anlamadıkları Savaşta kafasını kullanmayalar kendilerine daha büyük zarar vermekteler.

Birsürü delil yapılan saldırıların Amerikan hükümeti tarafından yapıldığını gösteriyor. Ve hiçbir delil, sunulan müslümanların teröristler olduğunu ispat edemiyor.

1. Muhammed Atta Portland Havaalanına giderken neden yanında bir "Uçak Nasıl Kullanılır Kitabı" götürüyor ???

2. Muhammed Attanın 2.inci bavulu tesadüfen banttan düşüp uçağa koyulmadığını fark ediyorlar ve içinden Muhammed Attanın Vasiyetnamesi çıkıyor. Uçağı binalara çarpıp parçalanmasını isteyen bir intihar Komandosu Vasiyetnamesinin okunmasını istemezmiydi??Vasiyetname okunması için yazılır ve beraberinde yanması istenmez ve uçağa alınmak istenmez.

3. Muhammed Attanın Pasaportu Uçak ikiz kulelere çarptıktan 1gün sonra çöken binanın enkazının üstünde bulunuyor. Uçak çarptığı an infilak edip 1saat boyunca bina yanıyor. Bina bu uçağın çarpmasından yaklaşık 1saat sonra ancak çöküyor. Yani 1saat boyunca yanıyor. Pasaportun ama bir çiziği bile yok. Enkazın üstünde birşeyin bulunması için Pasaportun binanın çöküşünden sonra yere düşmesi gerekir.
Yani Pasaport yaklaşık 1saat havada uçmuş olup yere düşmesi gerekiyor.

Bu 3 örnek bile düşündürücü. Videolara bakın. Tekrar tekrar. Binanın nasıl yandığına ve uçağın binanın içinde kaybolduğuna. Bu binadan pasaport çıkabilirmiyidi???

4. Bulunan cesetlerden 5 ceset kime ait olduğu genetik ispatı olmadan bunlar Teröristlerin cesedi diye açıklandı.
Hiçbir delil yok o 5 cesedin kime ait olduğuna dair.  Delil olmadığı halde teröristlerin olmalı dendi.
Muhammed Attanın uçağa bindiğine dair bile ellerinde delil yok. Gösterdikleri videonun üstünde 2tane zaman göstergesi var ne zaman çekildiğine dair. Ve 2 gösterge farklı zamanları gösteriyor.

5. Hani Handjur isimli teröristin uçak bileti bile yoktu.
Uçak kullanma dersleri aldığı iddia edilen uçak okulundaki görevli onu küçük bir uçağı kullanmakta zorluk çektiğini açıkladı. Küçük bir pırpırı bile kullanamayan, büyük bir yolcu uçağını nasıl New York şehri üzerinden uçurup, çok zor bir manevra yaparak ikiz kulelerden birine çarptırabildi???

6. NORAD isimli Dünyanın en güçlü Hava Savunma Sistemine sahip Amerika, NATO kuralları gereği Alarm verildikten 5-10 dakika sonra savaş uçakları havada olması gerekirken, neden 2 saat boyunca hiçbir savaş uçağı havalanmadı???

7. Washington şehrinden 15km uzakta Edwards Air Base uçak üssü bulunuyor. Pentagona saldırılırken bile bir savaş uçağı havalanmıyor.

8. Kulede bulunan Hava Trafik Kontrolörü saat 8:13 de American Airline 11 ile bağlantının koptuğunu fark ettiği halde saat 8:28e kadar sadece irtibat kurmaya çalışıyor.Hava sahasına tehlike oluşacağını bildiği halde. Bu kontrolör görevinden alınmayıp 2.uçağında kontrolünü eline alıyor. United Airlines 157 isimli uçak. Aynı kontrolör ne iş ise 2sene Mısır Hava Yollarına ait uçağın düşmesinde de görevli imiş. Bu düşen uçağın içinde Mısır Askeriyesinin üst düzey rütbeli Generalleri bulunuyormuş.

9. Hava saldırıları esnasında bir okulu ziyaret eden George Bush saldırı olduğu haberini alınca neden yerinden kalkıp savunmanın başına geçmiyor ve sandalyede oturmasına devam ediyor??? Bushun korumaları hiçbirşey yapmayıp Bushu korumaya almıyorlar.

10. Amerikan Savunma Bakanı Donald Rumsfeld saldırılardan haberdar edildiği halde savunma merkezi olan Military Command Center'a geçmek yerine kahvaltı odasına gidip orada Senatör Cox ve yardımcısı Wolfowitz ile seçim parası iadeleri üzerine toplantı yapıyor. Ve Bush bu Savunma Bakanını görevden almıyor.
Ne tesadüfdür ki kahvaltı edilen oda ile uçağın Pentagona çarptığı iddia edilen nokta Pentagon içindeki en uzak mesafe. Patlamadan sonra Rumsfeld 2saat boyunca dışarıdaki insanlara yardım ediyor, geziniyor. Ama sorumlusu olduğu lideri olduğu askeriyesinin başına geçmiyor.

11. Rumsfeld kahvaltı ederken Hani Handjuh, uçmasını bilmeyen, direk Pentagona uçmak yerine Pentagon üzerinde 270derece manevra yapıp Kahvaltı odasının tam karşı tarafında yerden 10metre yüksekte uçarak Pentagonun 2.katına çarpıyor. Hangi uçak o hızla 10metre yükseklikten uçabilir uzun mesafede???

12. Pentagonda ki uçağın çarptığı iddia edilen yerdeki patlama yeri neden uçaktan küçük??Neden bir uçak parçası yok???Neden ölü cesetler yok??Neden koltuklar yok???Neden Cockpit yok???Neden bavullar yok??Neden uçağın türbinleri yok???Neden uçağın kanatları yok??? Neden patlamanın görüntüleri dışarı doğru ???

13. Pentagon da 11Eylül saldırısından 1sene önce Pentagonu bir uçak saldırısına karşı nasıl koruruz yapılıyor ve ne tesadüf Uçağın çarptığını iddia ettikleri binanın kısmı 1sene önce güçlendiriliyor. Binaya saldıracağını tahmin ettikleri Boeing 757 maketi aynı şekilde gerçekte bir Boeing757 saldırısına dönüştüğü iddia ediliyor. Teröristlerin saldırdığı iddia edilen Pentagondaki nokta Pentagonun boş bulunan tamir edilen bölümü idi??? İnsanların bulunmadığı. Ne tesadüf???

14. Bu tamir edilen bölüme neden Pentagonun Finans bölümü yerleştirildi??? Buraya yerleştirilen insanlar Donald Rumsfeld'in hesabını veremediği kayıp 2.3 Trilyon Doların akıbetini araştırıyordu.

15. Wall Street Borsası spekülatörleri nereden biliyorlardı 11Eylülde Borsanın düşeceğini ve 15milyar dolarlık Borsanın düşeceğine dair iddiaya girdiler???

16. WTC 7 isimli bina neden herhangi bir uçak çarpmadığı halde kendiliğinden mi çöktü???

11 Eylül'de neden Amerikan hükümeti müslümanları öne sürüp 4 binayı havaya uçurdu.

Konuyu fırsat oldukça işleyeceğiz daha. Ama şimdilik kabul edin :

HİÇBİR YERDE UÇAK YOK. HEPSİ KONTROLLÜ PATLATMA!!!

Neden peki Amerikan Hükümeti kendi halkının ölmesini göze aldı o zaman ???

Gerçekler gözümüzün önünde durduğu halde, düşüncelerimiz yalanlara kilitli olduğundan gerçekleri görmekten çok uzaktayız.

Oysa ki cevabı çok basit :

Saldırıyı kim yaptı diye iddia ediyorlar???Hiçbir delil olmadığı halde ??
MÜSLÜMANLAR !!!

Bu olaydan önce Rusya büyük düşmandı. 11 Eylül saldırısı ile dünya halkına müslümanlar düşman olarak yansıtılıp müslümanlara karşı kin beslemeleri ve müslümanlardan korkmaları sağlandı.

Bugün Ortadoğuya bakın. En son misal Suriye.
Ne oluyor orada ???

Müslümanlar katlediliyor !!!!

Avrupada her saldırının arkasından müslümanlar yaptığı iddiaları Medyada dolaşıyor. Halk günden güne müslümanlardan daha fazla nefret edip, müslümanlara karşı faliyete geçmek için organize olmaya başladılar.

26sene önce anlatmıştım : 3. Dünya Savaşında müslümanları avrupadan kovacaklar. Türkiyeyi ABye kesinlikle almayacaklar. Sadece Türkiyede istedikleri yasaları çıkartmak için, Türklerin topraklarını ellerinden almak için oyalıyorlar diye iddia etmiştim. Bugün bunlar gerçekleşti.

11 Eylülde islamı ve hiristiyanlığı karşı karşı getirmek için yapılmış sinsi bir plandır. Hedefleri petrol değil. Hedefleri para değil.

Hedefleri New Age !!!

Semit dinlerin olmadığı bir dünya !!!

11Eylül olaylarının arkasındaki gerçek budur :

İslamı yok etmek !!!

Bunun yanısıra tabii başka çıkarları da oldu. Amerikan halkının haklarını kısıtladılar. Başkanlarına daha fazla yetki verildi vs.

Eğer hala müslümanlar amerikalılara darbe vurduğunu zannediyorsanız iyi düşünün derim. Kim kime darbe vuruyor Suriyeye bakarak düşünün???
#FK

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.