112 . Captain America

"İnsanlar güvende olmak için özgürlüklerinden vazgeçecekler !!!"..diyor filmdeki ses.

Önce Captain America'nın kostümüne bir bakalım :

Göze batan, kostümün üstünde ucu göğe bakan Pentagramı, 5-köşeli yıldızı görüyoruz. Bu yıldız ama Lusiferi, Işık Getireni, Kurtarıcıyı temsil ediyordu. Captain America'da iyi rolde fark ederseniz. Bir kurtarıcı rolünde.

Şimdi filmdeki bütün sembollere ve rakamlara yakından girmeyeceğim. Filmin içindeki diyaloglardaki gizli mesajlara ve bilgilere değinmek istiyorum.

63.dakikasından sonra eski bir Bilgisayardan konuşan şahısın söyledikleri :

"HYDRA, 70 senedir kriz ortamını gizlice destekliyor. Savaş ortamı oluşturuyor. Tarih bizimle çalışmadığı zaman, tarih yeniden yazılıyor. HYDRA kaos dolu bir dünya yarattı. Öyle ki insanlık güvenliğini kazanmak için özgürlüğünü feda etmeye hazırdı. Temizlenme işlemi tamamlandığında HYDRAnın Yeni Dünya Düzeni yükselecek".

Kısa ve öz.

Bu dünyada daha olacakları tarif etmek için yeterli.

ne demek istiyor ???

Dünyayı ve insanları öyle bir kaos ortamına sürüklemek gerekiyor ki, öyle bir barbarlığın yaşandığı bir seviyeye getirmek gerekiyorki, bütün değerlerini kaybetmiş, tamamen sefalet içerisinde olması gerekiyor ki, kendi güvenliği, can ve mal için özgür olmaktan vaz geçip, gönüllü olarak sürekli kontrol edilmeyi ve kendisini yönetmesi için, bu kontrolü bu kötü güce versin !!!

HYDRA kelimesinin yerine Lusifer yazın ve tekrar okuyun bilgisayarın söylediklerini ve hatırlayın Mysteryschoollarda öğrettikleri Lusifer doktrinini.

Amaçları ticari kriz, anarşi, salgın hastalıklar, felaketler, dünya savaşı ve barbarlığın en hat safhasından sonra insanoğluna kurtarıcı gibi gözükmek.

Kendileri ama kurtarıcı olarak gözükmeleri için milletler kendi liderlerinden kopmaları,nefret etmeleri, umutlarını kaybetmiş olmaları gerekiyor. Ancak o zaman insanoğlu ona uzatılan dala tutunur. Aksi takdirde kendi değerlerinden vaz geçmiyecektir.

Bugün Türkiyede olup biteni görmek istemiyor Türk halkı. Hala birşey olmaz düşüncesinde. Akşamları rakı muhabbetlerine devam ediyor.
Başbakanlarının kasıtlı olarak halkını kendisinden soğutup, ülkeyi destabilize edip, itibarını dünya toplumları önünde düşürdüğünün farkında değil. Onun yaptıklarına odaklanmış. Yarısı ona tapıyor, yarısı nefret ediyor. İki tarafında kalbi kin ve nefret ile dolu. Gerçek olan olayları göremiyor. Ülkesinin doğusunu nasıl karış karış kaybettiğini fark edemiyor.
Türkler hiçbir zaman rakı masalarında savaş kazanmış değil !!!

Ya gerçekleri görür insanoğlu hayata bakışını tekrar gözden geçirir, yada zevk ü sefa içinde kalıp esir olmayı tercih eder.
#FK

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.