101. Transcendence

Filmin iki yerinde masonik açıklama yapılıyor.

Ne demiştik ???

Masonlara mysteryschoollarda anlatılan ve öğrettikleri, şeytanın insanlara insanında birgün kendisinin tanrı olabileceğinin bilgisini verdikleri idi.

Filmin başında 11.dakikasında ve ve 53.dakikasında seyirci Jonny Depp'e soru soruyor :

"Tanrı mı yaratmak istiyorsunuz. Kendi tanrınızı ???"

Jonny Depp'in cevabı :

"İnsanoğlunun bugüne kadar yaptığı da zaten bu değil mi ???"

Ne yapmıştı Luzifer ???

Adem ve Havvaya cennette Bilgiyi vermişti. İnsanoğlunun da tanrı olabileceği bilgisini. Bunun üzerine cennetden kovuluyorlardı.

Masonluğun temeli budur. İnsanoğlu sonunda tanrı olacaktır.

19.dak...Max şunu söylüyor : "İnsanlar bilmediklerinden korkarlar ."

Bu yüzden bilmedikleri gerçekleri insanlara anlattığınız zaman korktuklarından dolayı sizin anlattıklarınıza saçmalık diye karşılık verirler. Aslında bu bilinçaltı bir kendini koruma içgüdüsüdür. Bu şekilde kendisine zarar vermekten korur insan kendisini.
Filmin konusuda bu masonik olaya bağlantı yapıyor zaten. İnsanoğlu teknolojinin sayesinde kendisini bir tanrı konumuna getirebilir anlamını taşıyor. Bu yüzden Jonny Depp bilgisayar ile bütünleşiyor.

59.dak..."Başta korkacaklardır. Ama teknolojinin yapabileceklerini görünce kabulleneceklerdir" diyor Jonny Depp.

Elit tabakanın elindeki teknoloji bugün bize sundukları teknolojiden en az 50sene daha ileride. Hedeflerine ulaşmak için bizleri bu faydalardan mahrum tutuyorlar. Sonunda bugün insanoğlunun yaptıklarını ve yarattıklarını insanlara kendileri yapmış gibi sunacaklar.

73.dak...Bilgisayara bağlanmış insanların çoğaldığı söyleniyor. Bu da şu anlama gelir : Elit tabaka için hizmet edenler çoğaldıkca sizler azalacaksınız. Masonluk güçlendikce insanoğlunun özgürlükleri azaldı ve azalmaya devam ediyor. Hedeflerine ulaşınca ama masonluğa ihtiyacları kalmayınca ortadan kaldıracaklar bu masonluğu. Sonunda kendileri için tehlike oluşmasın diye böyle iyi organize olmuş bir teşkilat.

74.dak...Günü gelince internet bağının tümü ile kesileceği sinyalini veriyor.

90.dak..."Heryerde olacak. Makinenin tüm gezegeni kaplıyacağını düşünüyoruz" diyor tarih vermeden.
"İlkel organik yaşamın sonu ve gelişmiş çağın başlangıcı var olan herşey zekaya hizmet etmek için var olacak" diyor Max.

Gelişmiş çağ Yeni Dünya Düzeninden başka birşey değildir!!!

Aynen öyle. Bütün insanoğlu bu elit tabakaya hizmet etmekten başka bir işe yaramıyacak. Diyalog Evelyn ve Max arasında devam ediyor enteresan bilgiler vererek, anlamaya çalışın.

92.dak..."Bankalar ve Borsa herşey karanlığa gömülecek. Sistem çökecek". diyor Evelyn.

İster inanın ister inanmayın. Bu film sadece bir bilim-kurgu değildir...

109.dak...Küresel çaplı elektrik kesintisinden bahsediyor. Elektrik bu elit tabakanın gerçek gücüdür. Onun sayesinde teknolojinin ve dünyanın söz sahipleridirler. Elektrik olmadan dünyaya hükmedemezler.
#FK

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.