115. UFO ve Crop Circles (Uzaylıların buğday tarlalarına yaptıkları işaretler yalanı)

Şunu kabul edin :

Herşeyleri yalan üzerine kurulu. Kesinlikle gerçekleri anlatmıyorlar insanlara. Bu UFO yalanını uydurmalarının sebebi dünya dışından bir güç insanlara saldırırsa insanlari NWOya yani Yeni Dünya Düzenine daha çabuk ikna edebileceklerini zannediyorlar.

Ve bu sayede gönüllü olarak tek dünya, tek devlet, tek hükümeti kabul ederler!!!

Bunu eski Amerika başkanı Ronald Reagan anlattı.

Kesinlikle UFO diye birşey yok!!!!

Bu bir yalandır. UFO videolarını iyice incelerseniz çogu görüntüler ya sahte, ya da Hologramlar. Türkiyede ilk UFO kongresi yapıldığında ne tesadüfdür ki aynı günlerde Kumburgaz üzerinde UFOlar gözüküyor. Herhalde kongreye Uzaylılarda davetli idi.

Ayni şekilde 11 Eylülde  ikiz kulelere uçakların çarpması yalanı. Ben şahsen uçak parçaları göremiyorum ikiz kulelere çarpmış olan. İyi dikkat eden ne herhangi bir uçak parçasının aşağıya düştüğünü görür, ne koltuklar, ne bavullar, ne insanlar ne türbinlerinden herhangi bir parça.

Sadece bir patlama ve arkasından sadece kağıtlar uçuşuyor.

Bu konuda youtube'da Loose Change isimli videoyu seyretmelerini tavsiye ediyoruz.

Ve aya gittikleri yalanı !!!

Kesinlikle gitmediler. En azından bize gösterdikleri uzay araçları ile gitmediler. Bütün resimler ve videolar bunu kanıtlıyor iyi bakınca. Bu konulara başka birgün bakarız inşallah.

Sembollerin manasına bu kadar ağırlık vermemin sebebi, sembolleri tanıdıkca bu elit tabakanın düşünce tarzını daha iyi anlamaya başlıyorsunuz. Gösterdiğimiz sembolleri görmeye alışın. O zaman kendiniz anlıyacaksınız Crop Circle'ların sahte olduklarını. Ve bunların insanlar tarafindan yapıldıklarını. Resimlerde ilk önce göze batan tarladaki çizgiler. Her tarlada aynı uzun ince çift çizgilere rastlıyorsunuz. Bu ellerinde bir makina olduğu ve bu çizgilerin yapan o makinanın tekerlekleri olduğu kanaatine varıyorsunuz. Pentagram, 6-köşeli yıldız, Piramit, Göz, dönen Güneş sembolleri en çok kullandıkları semboller.
Bir  kaç tanesini yüklüyorum. Ve o yuvarlak çember gibi olan resimler güneşi ve dönüşünü temsil eder. Bu tarz çemberler kilise pencereleri olarakta kullanılır. Bunların bir amacı var. kesinlikle kendi hakimiyetlerini bu dünya üzerine kurmak istiyorlar. Ve bu hedefe ulaşmak içinde hiçbir yalandan veya şiddet uygulamaktan kaçınmıyorlar.
#FK

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.