157. Komitee 300 : RİİA - CFR - ECFR

RİİA Royal İnstitute of İnternational Affairs 300lerin kontrolünde olup Amerikadaki en güçlü teşkilat olan CFR Council on Foreign Relations'ın (Dış ilişkiler Konseyi) kurucusudur.
Kuruluş amacı amerikan hükümetlerine dış ilişkiler konusunda danışmanlık yapmak.Bir özel teşkilattır. Devlet kurumu değil.
RİİA İngiltere merkezli olup zamanla amerikanın ingiltereden yönetildiğini fark edeceksiniz.
Bu CFR New York merkezli olup amerikanın en güçlü 1000 insanını içinde üye olarak barındırmakta. Kurulduğu günden bu yana tüm Amerikan Başkanları bu teşkilata üyedir. Buraya üye olmayan Başkan seçilemez. Bu CFR amerikanın gizli ve gerçek hükümeti olarakda tanımlanmakta.
ECFR European Council of Foreign Relations CFR ile ilişkimiz yoktur diye iddia etsede finansörü George Soros olup 50 Avrupalı parlamenter ile birlikte 2006 senesinde kurulmuştur.
George Soros ne kadar borsada zengin olduğunu iddia etse de bu sadece bir yalandır. George Sorosun zengin olmasına müsade ettiler. Yoksa kim o kadar para kazandıktan sonra parasını gidip sağda solda rüşvet olarak katilleri ödeyerek hükümetleri düşürür veya başa getirir istediğini. Soros parayı Rothschildlerden almaktadır. Rothschild kağıdın üzerine sadece para yazmaktadır. Hepsi bu. Çalışmadan terlemeden.
Bu teşkilatların gücünü anlamak için ECFRin kurucularından bir tanesi ne tesadüftür ki, bu ECFRnin kuruluşundan 6 ay sonra bir siyasi partinin başına seçimlerde tek aday olup bu partinin lideri oluyor.
Burada anlamak mecburiyetindeyiz en geç :

TÜM SİYASİ PARTİLERİN BAŞINA SADECE KENDİ ADAMLARINI GETİRİYORLAR !!!

Ve sizde bunlardan birini seçip ona tutunuyorsunuz umutla.
#FK

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.