130. Terminator - Genisys

Masonik sembollerin anlamlarını ne derecede anlatabildim bilmiyorum ama temelde ne olduğunu ve neyi temsil ettiğini anlamanız gerekiyor.

Neden filmlerden örnekler getirdiğimize gelince, fimlerinde insanları etkilemede nasıl bir ellerinde imkan olduğunu sadece değil,  aynı anda yapmak istediklerini önceden gösterdiklerini anlatmaya çalışıyoruz.

Filmin konusu Genisys isminde bir program.

57.dak..."Genisys nedir ? Genisys işletim sistemi mi? Nedir?" diye soruyor oyuncu.

Hasta bakıcısının verdiği cevap :

"Telefon tabletime bağlanacak. O da arabama. Hayatımdaki herşey yüklenecek. 24 saat tamamen bağlı olacak."

Sarah Connor'ın karşılığında sorduğu soru :

"NEYE BAĞLI OLACAK ?".

Sorunun cevabını filmde açık bıraktığı için biz verelim bari cevabını :

DÜNYA ÇAPINDA MERKEZI BIR BİLGİSAYARA !!!

Yeni Dünya Düzeni bu herşeyin merkezi bir dünya olduğu bir dünyadır. Herşeyin ve herkesin merkezi bir yerden yönetildiği bir dünyadır. Film bunu çok iyi gösteriyor. Başlangıçta oyuncunun kolunda çizgili kodların gösterildiği gibi herkesin kendi bir numarası olacaktır. İsimlerin bir önemi kalmıyor, ya da şahısların. Artık bu noktadan itibaren sadece bir numarasınız. Hayatınızın her saniyesi kontrol altında olan bir esirsiniz.

Ve Türkiyede bu merkezi sisteme bağlanacaktır. Bütün gidişatlar o tarafa doğrudur ve bu yüzden Türkiyeyi kürtler üzerinden ortadan kaldırmaya çalışıyorlar. Kürtler bu tehlikenin bilincinde değiller. Kendilerine güven sağlayan Türkiyeyi ortadan kaldırmaya çalışarak içinde bulundukları gemiyi batırmak üzereler. Neticede kendileride batacaktır.

61.dak...Televizyonda haberleri gösteriyor :

Genisys programının yaratıcısı bir siyahi oyuncu olarak tanıtılıyor.

Hiç düşündünüz mü niye siyahi bir oyuncu diye ?

Masonik anlamda siyah renk karanlığı kötülüğü temsil ediyordu ve burada Genisys programı kötü bir teknolojik gelişme olduğu ve insanların sonunu hazırladığı için siyahi bir oyuncuyu kullanıyorlar.

64.dak..."insanlar kendi elleri ile sonlarını getiriyorlar ve bundan haberleri bile yok"

68..dak..."Makina değilim. İnsan değilim. Daha fazlasıyım" diyor oyuncu.

ne kalıyor geriye ???

TANRILAŞMAK !!!

76.dak..."Yarın bekleyiş sona eriyor. Hepinizin sayesinde geri sayım sıfıra ulaştığında yeni bir çağın doğuşuna neden oluyoruz. Sahip oldugunuz bütün teknolojik ürünler sorunsuzca birbirine bağlanacak ve dünyaya gelmesine yardımcı olduğunuz çocuk size seslenecek".

Çok güzel izah ediyor burada. İyi anlamaya çalışın !

BU DÜNYADA OLUP BİTEN TÜM OLAYLAR İNSANOĞLUNUN KENDİSİNİN YAPTIĞIDIR. KENDI ELLERİ İLE KENDİ SONUNU HAZIRLIYOR.TÜRKİYE BUNUN İÇİNDEDİR.

BİLGİSİZLİĞİN BEDELİNİN SONU ESARETTIR !!!

#FK

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.