126. Genderizim

Gender = Cinsellik = cinsiyet anlamını taşır.

Genderizim cinsiyetin ideolojisidir.

Babil'i yeniden inşa etmeye yemin etmiş bir grup insanın en çok önem verdiği konuların başında serbest cinsellik gelir.

Serbest cinsellik anlayışları nedir ???

Her türlü cinsel ilişkinin serbest bırakıldığı, homosexuell ilişkileri eleştirmenin yasaklandığı, erkek kadın farkının ortadan kaldırıldığı, tuvaletlerde cinsiyet ayırımı olmayan hem kadın hemde erkeklerin aynı ortamı paylaştığı,  nüfus cüzdanlarına kız veya erkek yazılmaması,  enzest ilişkinin serbest olduğu ve  cezalandırılmadığı, anne-oğul, baba-kız, kardeşler arası ilişkilerin ve oradan doğacak çocukların yasal olduğu, aile kavramının kaldırıldığı, nüfus cüzdanlarına annesi babası yazılmaması, homosexuell çiftlere karşı haksızlık olmasın diye, cinsiyet yaşının 4 yaşına kadar indirildiği, anaokullarında 4yaşındaki çocuklara bile sapık ilişkilerin normal diye öğretildiği, uzun süreli ilişkilerin anormal karşılandığı, herkesin günlük bile olsa, cinsiyetini seçebileceği, yani o an canınız erkek olmak istiyorsa size bay denileceği, 1saat bile sonra olsa kendinizi kadın hissettiğiniz zaman bayan denildiği, ailenin tamamen kalkacağı,  televizyonlarda pornoların bile gösterildiği, açık alanlarda serbestce cinsel ilşkiye girildiği,  sodominin bile yapıldığı bir ortam yaratılmak isteniyor. Ve gidişat bunu doğruluyor zaten.

Bunlar Türkiyede yapılamaz demeyin. Bekleyin, göreceksiniz. Eğer sizlere bu iğrenç konuyu açıklıyorsam televizyon dizilerinin sizleri nereye doğru götürdüğünü görmeniz ve anlamanız için. Anlayın bu açık toplumun, liberal adı altında neleri yok ettiğini ve nasıl bir ortam yapmaya çalıştıklarını fark edin. Ve düşünmeye başlayın. Ne olacak demeyi bırakın. Siz tatlı bir rüyada iken elinizden herşeyinizi alıyorlar.

Türk dizilerinin çok önemli bir görevi daha var:

Türk dizilerini islam ülkelerine kiralayıp oradaki insanların da toplum ve ahlak yapısını değiştirmek. Ve görüştüğüm arab kökenli arkadaşlarım bu olayı doğruluyorlar.

Genderizim ideolojisi adı altında cinsiyetinizi elinizden alacaklar. Erkek kadın kavramını, aradaki farkı, Allahın yarattığı farkı ortadan kaldıracaklar. Eğer Eurovision Song Contest 2014 senesinde Avusturya kökenli sakallı, kadın kıyafetinde, ne erkek ne kadın, Hermaphobit birisi kazanıyorsa bu onun en güzel şarkıyı söylediğinden veya en çok oyu aldığından dolayı değildir. Burada yapılan insanların bilinçaltına cinsel sapıklığı yerleştirmektir.

Kuran Araf Sure Ayet80,81 : Lut'u da Peygamber olarak gönderdik. Kavmine dedi ki: Sizden önce alemlerden hiçbirinin yapmadığı Fuhuşu mu yapıyorsunuz? Çünki siz kadınları bırakıp da şehvetle erkeklere gidiyorsunuz. Belki de siz haddi aşan bir kavimsiniz.

Aslında bu tür sapıklığın kökeni masonluktan gelmedir. Ve iddiaları her insanın içinde çift cinsiyet bulunması. Hem erkek hem kadın genleri taşıması. Sembollerde mesela 2-başlı kartaldan ying yang a kadar hep 2cinsiyeti birden taşır. Aynı pentagram gibi. Ucu yukarı bakınca Osiris erkek, aşağı bakınca Isis kadını temsil eder.

İsviçre ve Hırvatistanda Enzest yasağı yasası kaldırıldı. Serbest bırakıldı.

İsviçrede ana okullarında 4yaşındaki çocuklara cinsiyetin her türlü sapık şekilleri öğretiliyor.

Avrupa ve Türkiyede cinsiyetsiz tuvaletler inşa edilmeye başlandı.

Futbolda kadın takımlarının yerini karışık futbol takımları alacak. Yani aynı takımda hem kadın hem de erkek oyuncu yer alacak. Kadın hakemlere yer vermeleri bu gidişatı doğruluyor.

Cinsiyeti doğuştan değil de eğitimden dolayı belirlendiğini söylenip çocukların kendileri hangi cinsiyeti seçeceklerine dair yasal hazırlıklara gidiyorlar.
Yani anne ve baba çocuğunu kız veya erkek olarak yetiştirdiği için kız veya erkek oluyormuş. Bu yüzden çocuğun kendisi karar vermesi gerekiyormuş.
Hürriyet gazetesi kıyafetlerin artık cinsiyetsiz olacağına dair haberler yayınlıyor. Ve baktığınız zaman kadın erkek kıyafetleri günden güne daha fazla birbirine benzemeye başladı.

Bu konu devam ediyor. Ailenin temeli ama bu anne ve baba ayırımıdır. Aile yapısını yıkmak demek toplumu yıkmak demektir.

#FK

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.