149. Komittee 300 : Tavistock ve Mind-Control

Tavistock Komittee 300'ün kontrolü ve emri altında olan bir teşkilattır.

Mind-Control sadece size bazı şeyleri ezberletmeleri değildir. Mind-Control sizlerin dünyaya bakış açınızı değiştirerek sahip olduğunuz değerleri gönüllü olarak terk etmenizi sağlamaktır. Siz Liberalizim ve Özgürlük adı altında toplumsal, ailevi ve dini değerlerinizi bir kenara atıp istediğinizi yapmaya başlıyorsunuz. Ve buna Özgürlük diyorsunuz.

Ama bu Özgürlük değildir. Yanlış değerleri benimseyip, toplumu toplum yapan ve ayakta tutan aile yapısını ve ailevi değerleri bir kenara atıyorsunuz.

Ve bu değerlerden vaz geçmeyi kendi özgür iradenizle yaptığınızı zannediyorsunuz.

Sadece şunu söyleyebiliriz :

BÜYÜK BİR YANILGI İÇERSİNDENİZ !!!

Medya üzerinden sizlerin düşüncelerinize  bu değerler implante edildi.

Ve bunu yapan arkasındaki teşkilat TAVISTOCK'dur.

Nasıl ailevi değerleriniz elinizden alındı hiç düşündünüz mü???

Nasıl yaptılar da toplumlar bugün bu halde, aileler sorunlar içinde boğulmakta ???

Ne demiştik ? NEW AGE'da Devletler yok, Milletler yok, Kültürler yok, Aile yok, Din yok, İman yok !!!

Nasıl toplumlar bu hale geldi anlamak için 1968 senesine geri gitmemiz lazım.

1968lerin efsane Lideri Daniel COHN-BENDIT Fransız televizyonunda pedofil olduğunu açıkca itiraf ediyor. Çocuk yuvasında 5yaşında çocuklara dokunmanın ona nasıl haz verdiğini açıkca anlatıyor.

1968'ler Tavistock'un oyunlarından birtanesidir. Toplumun değerlerini çöpe atıp, aile kavramını ortadan kaldırmak için serbest cinselliği ve esrarı güzel gösterdiler. Buna paralel olarak esrar ve rock müziği eşliğinde insanların düşüncelerine sahip olmaya başladılar.
1968ler Tez+Antitez=Sintez politikasının en iyi uygulandığı dönemlerden biridir. Kapitalizim ile Komunizimin karşı karşıya geldiği dönemde kendi yarattıkları filozof ve ideolojileri insanlara satmayı çok iyi başardıklarından, insanlar doğru yolu ararken onların belirlediği istikamete nasıl girdiğini fark etmedi. Toplum 1000lerce yıl kendini kabul ettirmiş değerleri geri kalmışlık olarak görmeye başlayınca, bunların sunduğu ideolojileri sünger gibi emip aslında esarete giden yola saptılar. Herşeyin tartışılıp sorgulandığı ortamlara Tavistock kendi ajanlarını, kendi yazdıkları kitaplarla sokup insanların dünya görüşünü değiştirmeye başladılar. Gerçekleri yazan Kuranın yerini Marx, Nietzsche ve Darwinin teorileri aldı. İçkinin ve zinanın serbest bırakılması sağlandı. İçki heryerde serbestçe satın alınıyor ve Fuhuş artık meslek olarak geçiyor ve Zina toplumların her kesiminde uygulanıyor. Kuranın tüm haram kıldığını serbest bıraktılar.

Bugün ama o zamanın bütün ideolojileri çökmüş vaziyette ve Kuran dimdik ayakta durmaktadır.
İnsanoğlu olmayan zincirleri zincir var zannedip özgürlüğü serbest cinsellikte, esrar ve müzikte bulduğunu zannetti. WOODSTOCK bunun en iyi örneğidir. Filmi seyredenler orada neler yaşandığını bilir. PEACE and FREEDOM adı altında yapılmak istenen protesto gösterisi aslında esrarı ve serbest cinselliği desteklemekten başka bir işe yaramadı.
Burada Tez Vietnam savaşı, Antitez olarakda Barış Çağrılarını görebiliriz. Ama sintez maalesef serbest cinsellik ve esrar olarak seçildi. Savaşı engelleyemediler. Tam tersi vietnamdaki savaş avrupa ve amerikan halkını esrara boğmak için kullanıldı. Çin ve Hindistan arasındaki opyum savaşlarını kimler yönetti ve bugün hala esrar kimin kontrolünde bilirsek bu vietnam savaşını daha iyi anlayabiliriz.
Bugün avrupa toplumunun % 65i artık ailesinden kopmuş vaziyette ve yalnız yaşıyor. Serbest cinselliğin getirdiği özgürlük pornografinin normal karşılandığı döneme geldi. Ve bu tür şeyler akşam programlarında gösterilmeye başladı. Türkiyenin de o seviyeye gelmesi sadece zaman meselesi. Televizyonda gösterilen diziler bu olayların başlangıcı daha. Kapıyı aralayan Aşk i Memnu dizisi oldu.
Esrar kullananların sayısı avrupa toplumunda % 50ye ulaşmış vaziyette ve Türkiye bu rakamlara günden güne daha fazla yaklaşıyor.
Medya demek sadece Televizyon değil. Bunun içinde Radyo Sinema ve Müzikde var.
Okullarda öğretilen dersler Tavistock tarafından belirlenip çocuklarımız yaratıcı olmaktan çıkarılıp sadece ezberlemeye yöneltiliyorlar. Araştırmak eleştirmek yok.

Eğitim sistemi toplumun ve ailenin tüm enerjisinin ve parasının saçma bir Üniversite sınavlarına girebilmek içşn gidilen sınavlara harcanıyor.

Üniversiteler bilim ve araştırmadan çok uzakta. Sadece birer okula dönüşmüş vaziyette.

Eğitim sistemitoplumun ihtiyacına göre ayarlanmış değil. Toplumun ihtiyacı olan mesleklere ağırlık verilmiyor. Bu da yeteri kadar tecrübeli meslek sahipleri yaratmıyor. Neticede tüm sektörler ihtiyacı olan meslek sahiplerini bulamamakta ve kalite iş çıkaramamakta.

Teknik bilgisi olmayan imam hatipciler mesleklerinden uzak dallara yönlendirilip toplum sağlıklı gelişmekte engellenmekte.

Çocuklarımızın gençlikleri ellerinden alınmakta saçma sınavlara hazırlanmaktan dolayı.

Üniversiteler ise Türk olmayan Türk dostu olmayanlar tarafından yönetilmekte.

Toplum 2sınıfa ayrılmış olup kalıteli eğitim sadece belirli kesime verilmekte.

Bu eğitim sistemini getirenler Tavistock ve Komittee 300 kontrolünde ki Siyasetcilerdir.

Kimse Türkiyenin gelişmemesini bir tesadüf veya islamdan dolayı zannedip kendisi kandırmasın.

Herşey planlı birşekilde yapılıp Türklerinngeleceği ellerinden alındı.

#FK

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.