105. Mind-Control : Blue Beam Project

Özgürlük !!!

Söz konusu olan insanoğlunun Özgürlüğü !!!

Babil de insanlar Nemrutu dünyanın ilk Kralı olarak başlarına getirince, karşılığında bazı özgürlüklerinden vaz geçtiler.

Ve bu Sistem bugüne kadar gelmiş vaziyette. Yukarıda bir avuç insan güç ve söz sahibi, aşağıda insanoğlunun %99u hiç bir hakkı yok.

Güçlerini ebedileştirmek için bu Ateşin Rahipleri dediğimiz kişiler dünyaya yeni bir Sistem getirmek istiyorlar. Buna biz Totaliter ve Sosyalist bir dünya demiştik. Ve yapılan tüm çalışmalar, Savaşlardan Yasalara kadar hepsi bu yeni sisteme doğru gittiğini gösteriyor dünyanın.

Hedeflerine yaklaştıkça hedefleri daha belirginleşmeye başladı. Sonunda herkes anlayacak.

Bugün inkar edenler bile !!!

Mind-Control Zihin Kontrolüydü. İnsanların düşüncelerini kendi istedikleri şekle sokma amacını taşıyordu.

Totaliter ve Sosyalist bir Dünyada ne Devletler, ne Toplumlar, ne Irklar ne de dinler olacak !!!

Bunun için insanoğlu bir felaketten sonra gönüllü olarak bu tüm değerlerinden vaz geçmek mecburiyetinde.

Biz ama Özgürlüğümüzün temeli Kurandır diyoruz sürekli. İnancını gönüllü olarak terk edip başkasının inancını veya düşüncelerini alanlar gönüllü olarak esareti ve esir olmayı kabul etmiş kişilerdir.

Blue Beam Projesi insanoğluna uzaydan gelen bir tehlike varmış gibi bir durum yaratıp, tüm insanoğlunu aynı çatı altında birleşmeyi amaçlamaktadır. Bugün bu Alien ve UFOlar ile ilgili tüm haberler ve görüntüler bu Blue Beam Projesinin bir parçasıdır. UFO-Videolarını seyredenler ve analiz edenler çoğu görüntülerin bir kamyondan veya bir gemiden projekte edildiğini fark edecektir.

Bu Projeyi hayata geçirecekler mi zaman gösterecek.

Bilmemiz gereken insanoğluna bir Kurtarıcı sunacaklar. Bu Kurtarıcı hem Dini hem de Dünyevi bir Lider olacaktır. Yani iki mevki de tek bir kişide toplanacak. Arkasında bu şahısı yönetenler yine bu Ateşin Rahipleri olacak. Bu yeni Lidere istediğiniz ismi verebilirsiniz :

DECCAL, ANTİCHRİST, MEHDİ, MESİH, MAİTREYA. ...

Bu şahıs bir insandır. Şeytanın geleceğini düşünmek hatadır. Bu şahısın kim olduğundan ziyade hangi zamanı temsil ettiği önemlidir.

Bu zamanda insanoğlunun Allahı terk edip gönüllü olarak esareti kabul ettiği zamandır !!!

Blue Beam ile ilgili yapmanız gereken gökyüzünde gördükleriniz Fizik Kanunlarına uyuyor mu uymuyor mu ?? Ona dikkat etmeniz gerekiyor.

Sağlıklı düşünen karşısındakinin yalanını kolaylıkla fark eder.
#FK

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.