49. Yılan

Hiç düşündünüzmü neden Ateşin Rahiplerinden sürekli bahsediyoruz. Neden her yerde ateş karşımıza çıkıyor???
Ezitlerde, Zerduşlarda, Hıdırellezde,Kandillerde,mezarlarda mum yakmalarda vs.vs.vs.......

Ateşin ne anlama geldiğini anlama zamanı. Neyi ifade ediyor. Bugüne kadar yazdıklarımızda sembolleri ve anlamlarını anlatmaya çalıştık. Yazılarımızı baştan okuyanlar aradaki bağlantıları yavaş yavaş görmeye başlıyordur.

Dünyadaki herşey bu sistem üzerine kurulu. Gizem okullarında, Mysteryschoollardaki inanç budur. Gerçeklerin gizliliğe ihtiyacı yoktur. Yalanlar gizlenir. Yalan atıyorlar. Sürekli yalan atıyorlar. Siyasetcileri bugünün Firavunları olarak niteledik. Firavunları firavun yapan rahiplerdir. Aynı şekilde Krallarıda. Her zaman arkalarında bu ateşin rahipleri vardı ve var. Hiçkimse onların desteği olmadan önemli bir mevkiye gelemez. Gizem okullarına aldıkları insanlarada yalan atıyorlar. Onlarda kullanılıyor. Çok azı gerçeklere ulaşıyor. Aynı koyunların uyuduğu gibi kafasını kullanmayan herkes gerçekleri göremez. Ve koyun olmaktan da çıkamaz. Gizem okullarından geçse bile.

Güneşin ve Ayın farklı anlamlarını anlamalıyız.

Antik Mısırdadır Alchemienin kökeni. Allchemienin Ekzoterik anlamına bakarsak, Profanların anlayacağı şekilde, ( Profan kelimesi sıradan insanlara masonlar tarafından verilen isimdir) onların anladığı şekilde bakarsak, Allchemie değersiz madenleri Altına veya Gümüşe çevirmedir. Ama bu Profanların zannettikleridir.

Gerçek şu ki :

Allchemie insanın kendisini değerlendirmesidir yüceltmesidir!!!

Hayvansal içgüdüleri yenip, zekayı kullanarak tanrılaşmaktır.
Yani bedensel tanrılaşma değil. Ruhsal bir tanrılaşmadır.
Sphinxin anlamını göstermiştik. Sphinxin kafasında bir yılan bulunmaktadır. Aynı yılan Firavunların şapkasının üstünde de bulunmaktadır.

Kundaliniyi yazmıştık. Eğer okuduysanız her insanın içinde alt kısımda,hayvansal bölgesinde bir yılan bulunmaktadır
Meditasyon ile bu yılanı yukarı çıkarıp tanrıyla bütünleşeceğine inanmaktalar. Ama bu insanlara anlatılan yalanlardan biridir. Hiçkimse Allah ile bütünleşemez veya Allah olamaz.

Sembollerin gizemini çözmeye çalışıyoruz. Konunun derinliklerine yavaşça girmek mecburiyetindeyiz.

Gizem okullarından geçenler sıradan insanların ulaşamıyacağı bilgilere kavuşuyorlar. Piramitler hiçbir zaman mezar olarak inşa edilmedi. Piramitler birer Mysteryschool larıdır. Gizem Okullarıdır. Burada 33.dereceye kadar ritüeller uygulanıyordu. Bu ritüellerde aday olanlar belirli testlerden geçmek mecburiyetinde kalıp, testleri geçemeyenler hayatlarından oluyordu.

Sistemi ayakta tutabilmek için Krallara Firavunlara ihtiyacı vardı bu Ateşin Rahipleri. Onları yücelterek kafalarında yılan sembolünü kullanarak onları tanrılaştırıyorlardı. Bu şekilde insanlar onları birer tanrı olduğunu zannediyordu.

Ne demiştik : Tüm sırları insanları nasıl kontrol ederiz. Bunun üzerine kurulu.

Bunların dini sizlerin dininden farklı olup tüm dinleri ortadan kaldırmayı amaçlamaktalar. Bu yüzden bugün Ortadoğuda tüm müslüman grupları birbirine karşı savaş açmış vaziyette birbirini öldürüyor. Ve Hiristiyanların Yahudilerin Müslümanların da birbirine girmesi sadece bir zaman meselesi. Anlamanız gereken bu.

Ortadoğuda olup biteni anlamak istiyorsanız, Orada bir Türk-Kürt-Arap savaşı yapılmıyor. Orada insanoğlu Özgürlüğünü kaybetmek üzere.

Captain Amerika Filminin 2.bölümünde bilgisayardaki ses ne diyordu???

İnsanlar güvende olabilmek için özgürlüklerinden vaz geçecekler!!!
#FK

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.