33. ZEUS

Yunan ve Roma mitolojisi nereden gelmektedir ???

Mysteryschoolların başlangıcı Babildir.

Piramitler firavunların mezarları değildi. Piramitler de birer Mysteryschool idi. Sadece özenle seçilmiş bir sürü sinavlardan geçmiş, içeride verilecek bilgilere layık görülmüş kişiler en mahrem odalarına kadar girebiliyordu. Ve burada ellerindeki bilgiler onlara aktarılıyordu. Aslında içeride pek fazla bir gizlilik olmamasına rağmen esas öğrettikleri insanları nasıl kontrol edebilirim idi. Öğrendikleri buydu. Insanları nasıl kontrol edip yönetebilirim tekniği ve bilgisi.
Babilin dini, şeytana iblise lusifere tapmak olduğundan, gerçek dini Allahın dinini yok etmek için bir sürü yalanlar uydurdular.

Bunlardan biride Yunan Mitolojisidir.

Yunanistana Mitolojiyi getirenler ve yunan kültürünü etkileyenler bu piramitlerde özel eğitimden geçmiş itina ile seçilmiş kişilerdi, ve buradaki bağlantıyı görebilmek için tekrar Babile geri gidelim.

Babilde, Semiramis oğlu Nimrod ile evli idi.

Mısırda, Osiris kızkardeşi Isis ile evli idi.

Yunanistanda , Zeus kızkardeşi Hera ile evli idi.

Romada, Jupiter kızkardeşi Juno ile evli idi.

Bunların hepsi en üst tanrılardır.
Bakın hepsi ensest ilişki. Bunların gerçekten yaşamadığını biliyoruz. O halde neden bu tarz İlişkiler var, bugün için ne önem taşıyor?
Bu tanrıların ensest ilişkide bulunması, bu tarz bir yaşamı ensest ilişkinin serbest olarak yaşanmasını sağlamak istemelerinin sebebi burada yatmaktadadır. Bu güç, Babilin gücü bugün hala devam etmektedir ve Babildeki sapık ortamı tekrar hayata geçirmek istemekteler.Türklere ve müslümanlara yapamazlar demeyin. Eğer Istanbul boğazi üzerinde bir gemide 2 erkeğe nikah töreni yapılıyorsa bu Türk toplumunun ahlak kurallarını ve yasalarını delme çalışmalarıdır. Aynen tarihte Istanbulun fethi sırasında Istanbulun surları toplarla delinmeye çalışıldığı gibi, toplumun kurallarıda bu şekilde Medya sayesinde delinmektedir. Televizyon dizileride yavaş yavaş ahlak kurallarını biraz daha fazla delmekteler. Sizlere hoş geliyor zengin insanlar, güzel arabalar, evler ve kıyafetler. Bunların görevi sizleri yanlış değerlere yöneltmek.
Pythagoras eğitimini piramitlerde almış bir masondur. Bu Mysteryschoollardan geçmiştir. Aynısı bütün yunan filozofları icin de geçerlidir. Sizlere bunlar Tanrı gibi sunuluyor ve bunlar ne derse doğrudur zannediyorsunuz. Bu şekilde kendi özgür düşüncelerinizden ve kendi kültürünüzden vaz geçip başkalarını kendi kültürünüzden olmayan düşünceleri kendinize benimsiyorsunuz. Bunu tüm ırklarda yapıyorlar sadece türklerde değil.

Yapılmak istenen tecavüz yasasının arkasında ne yatıyor ve hangi güç yatıyor, biraz olsun açıklığa kavuşmuştur umarım.
#FK

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.