32. Anne ve Oğul

Kültürlere baktığımız zaman, Babilde olan olaylar ve inanç şekli dünyanın her tarafında dinleri ve kültürleri etkisi altına almış ve batıl inancı dinlerin içine sokmuş.

Putlara tapmanın haram olduğunu hepimiz biliyoruz.

Kuran ne diyor bu konuda ???

Kuran Zumer Sure39 Ayet3 : İyi bil ki, halis din sadece Allah'ındır. Ondan başka bir takım tutunanlar şöyle demektedirler : " Biz onlara sadece bizi Allah'a daha çok yaklaştırsınlar diye ibadet ediyoruz." Şüphe yok ki,Allah, onların aralarında ihtilaf edip durdukları şeyle hükmünü verecektir. Herhalde yalancı ve nankör olan kimseyi Allah doğru yola ulaştırmaz.

Putlar anlaşılan 2 anlam taşımaktadır. Ateşin rahipleri insanlara putların onları Allaha yaklaştırdığına dair ikna edip kandırırken, putların gerçek anlamını sadece kendileri bilmekte.
Putların aslında, insanları, kendi dinleri olan Babilin dini dediğimiz Güneşe taptırmaktan başka birşey değildir.

Ne demiştik??

Ateşin Rahipleri insanlara sembollerde bir mana veriyorlar. Kendileri ama gerçekleri biliyor.

Semiramis ve Temmuz'un olayı ve insanların onları birer Tanrı ve kurtarıcı gibi görmelerinin etkisi bugüne kadar gelip tüm dinleri etkisi altına almıştır.
Araştırdığımız zaman Semiramis ve Temmuz'un putlarını islam hariç diğer tüm dinlerde görebiliyoruz. İslama bu putları sokamamışlar ama Babildeki tüm batılı sokup islamı parçalara bölmeye güçleri yetmiştir.Arkasındaki güç bu Babilciler'dir.
Anne ve oğul olayına baktığımız zaman aynısı Hindularda, Buddhistlerde, Çin ve Japonyada, antik Mısırda,Yunanistanda, Romada ve bugünün katolik kilisesinde görüyoruz.

Anladığımız, tüm bu dinlerdeki anne ve oğul değişik isimler altında olsa bile herzaman Semiramis ve oğlu Temmuzu temsil etmektedir.
Bugün hiristiyanlık artık din olmaktan çıkmış Babile ve putlara tapmaktadır.
Bu ateşin rahipleri dediklerimizin gerçek inançla hiçbir ilişkileri yoktur. Ve bu yüzden insanları birbirine kırdırıyorlar savaşlar çıkarıyorlar.  Kendi inançlarını dünyaya kabul ettirip tüm insanoğlunu kendilerine köle yapmak için.

Hz. Meryem ve İsa peygamber diye insanlara sundukları Semiramis ve Temmuzdan başkası değildir.

Burada şunu eklemek mecburiyetindeyiz.

Kesinlikle Hiristiyanlara, Yahudilere vs. karşı değiliz. Hiristiyanlardan bahsediyorsak İsa as. İncilinden bahsediyoruz. Yahudilik dediğimiz zaman Musa as. Tevratından bahsediyoruz. Haksızlık yapan insanlardan değil. Kim olursa olsun.
Ama yalanı da göstermek mecburiyetindeyiz. İncili okumadan İncil hakkında kimsenin yorum yapma hakkı olamaz. Müslümanların İncil okunmaz korkusundan vaz geçmeleri gerekmektedir. İman kalptedir. Kalbe yerleşmiş iman bilgilenerek kaybolmaz. Kuran ne diyor bu konuda :

Kuran Zumer Sure39 Ayet37 : Her kime de Allah hidayet verirse artık onu da şaşırtacak yoktur. Allah aziz ve intikam sahibi değil midir?
#FK

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.