4. İslam Neden Gerçek Dindir?

Kuran Al İmran Sure3 Ayet 19 Doğrusu Allah katında din, İslâm'dır;...

Bu ayetin gerçek anlamını çoğu insanlar anlamamakta. Ve bu ayeti Kuranı ve islamı eleştirmek için kullanmaktalar.

Nasıl olurda dünyada o kadar ırklar ve dinler varken İslâm kendini tek gerçek olarak görebilir ??? Bu ırkçılıkdır diyorlar.
Bu söyledikleri onların ne dünyada olup bitenleri, ne tarihi, ne siyaseti ne de dinleri anlamadıklarını gösteriyor.
Din üzerine sohbet ateist insanlar ile yapılamaz.
Bu yüzden onların din üzerine ne düşündüğü bizi ilgilendirmiyor. Neye inanıp inanmayacakları kendi tercihleri.

Ama tüm dinleri incelersek, Yahudilik, Hiristiyanlık, Buddhizim, Hinduizim, Zarathustra, Bahai, Yezidi, Shintoizim, Scientology, Mormonlar, Yehovanın Şahitleri, Çin ve Japonyadaki dinler, hepsinde Babilin dini olan Şeytanın dininin izlerine rastlıyoruz.

İslâm ama Kuranda yazılı gibi uygulandığı zaman kesinlikle yanlışlıkla seytana tapmaya izin vermez. Kuran kendi kendini koruyabilen bir Kitapdır ve kimsenin onu savunmasına ihtiyacı da yoktur :

Kuran Hicr Sure15 Ayet9 : Hiç şüphe yok ki, Kur'ân'ı biz indirdik, elbette onu yine biz koruyacağız.

Sizler ya Kurana inanırsınız ya da inanmazsınız. İnanan insan bilir ki Babilcilerin getirdiği inancı ve sembolleri diğer dinlerden çıkardıkları zaman   geriye sadece İslamın kaldığını fark edeceklerdir.

Kurandır bizi yanlış yola gitmekten koruyan. Bunu ancak kendi okuyan insan daha iyi bilir ve hakkı batıldan ayırabilir.

Kuran Enfal Sure8 Ayet29 : Ey iman edenler! Allah'a karşı gelmekten sakınırsanız, O, size bir furkan (hakkı batıldan ayırdedecek bir anlayış) verir ve günahlarınızı örtbas eder, sizi bağışlar. Allah büyük lütuf sahibidir.

İnsanların batıla inanmaları İslamın yanlış olduğu anlamına gelmez !!!

Kuranın içinde batıl yoktur !!!

ve içinde batıl olmayan din gerçek dindir !!!
Allahın yolu gerçeklerin yoludur. Batılın ve yalanların değil. Diğer dinlerin haktan ayrılıp batıla ve yalana sapmaları onları gerçek din olmaktan çıkarmıştır ve din olma hakkını da kaybetmiştir bu yüzden.

Kuran Al İmran Sure3 Ayet85 : Kim İslâm'dan başka bir din ararsa ondan asla kabul edilmeyecek ve o ahirette de zarar edenlerden olacaktır.

Kuran Zumer Sure39 ayet3 : İyi bil ki, halis din ancak Allah'ındır. O'ndan başka birtakım dostlar tutanlar da şöyle demektedirler: "Biz onlara sadece bizi Allah'a daha çok yaklaştırsınlar diye ibadet ediyoruz." Şüphe yok ki Allah, onların aralarında ihtilaf edip durdukları şeyde hükmünü verecektir. Herhalde yalancı ve nankör olan kimseyi Allah doğru yola çıkarmaz.

Zamanla İslamın nasıl gerçekleri gözlerimizin önüne serdiğini göreceğiz.  Kuranın gerçek gücünü ama Şeytanın dini olan masonluğu sizlere tanıttıkça daha iyi anlayıp kavrayacaksınız.

Bu masonları anlamaya neden bu kadar önem verdiğimizi anlayacaksınız.
#FK

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.