40. Asterix ve Druidler 3.Bölüm

7 derece üzerinden yükseliyor Druid olanlar.

1. Ovate derecesi : Kavrama ve Bilgi derecesi. Bu derecede olan, kendisini ve dünyayı yapıcı-eleştiri ile anlamaya çalışır. Güncel dünyanın akışını anlayıp bu şekilde zihinsel ayırım kabiliyetine sahip olmayı öğrenir. Amacı, maddi dünyanın değerlerini, manevi değerlerin arkasında bırakmaktır.
2. Barde derecesi. Bu derecedeki kendi hislerini ve kuvvetini tanımaya başlar. Bunun yanında Edebiyat ve Felsefeye, zihinini ve hislerini yüceltmek için, büyük önem verilir.
3. Druid derecesi. İstek, Karar verme ve Uygulama derecesi. Tarikatın ahlak kurallarına değinip bu ahlak kurallarını pratik hayatta kullanmayı öğretir. Druid olan ahlak dolu bilince sahip olup üstün seviyede düşünüp davranmayı bilmeli.
Ruhu huzur ve barış içinde en üst hedefe hizmet etmeli : başkalarına karşı adaletli sadakatli ve tolerant olmayı.
4. Bölüm derecesi. Bu seviyeye gelebilmek için aday en az 10sene Druid olmalı. Druidlik için büyük çalışmalar yapmış ve hak etmiş olmalı. Bu derecedeki Druid başka Localar ile kontakt halinde olmalı.
5. Ring derecesi.  Bu dereceye ancak en az  3 sene 4.derecede üye olduktan sonra çıkılabiliyor.
6. Alterz derecesi. Bu seviyeye yükselmek isteyenler uzun yıllar Locanın yöneticisi olarak çalışmış olması gerekiyor. Uluslararası çalışmalarda bulunmuş olması lazım.
7. Şövalye derecesi. Üstün seviyede çalışmış olanlar seçiliyor. Bu derece autonom. Bağımsız. Şövalye Konseyine bağlı.
#FK

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.