16. Semiramis - Nemrut - Temmuz

İlk önce bakalım Kuran Babil hakkında ne diyor :

Kuran Bakara Sure2 Ayet102 :Tuttular Süleyman´ın mülküne dair şeytanların uydurup izledikleri şeylerin ardına düştüler. Oysa, Süleyman kafir olmadı, ama o şeytanlar kafir oldular; İnsanlara büyücülük ve Babil´de Harut, Marut adında iki meleğe indirilen şeyleri öğretiyorlardı. Halbuki o ikisi: «Biz ancak bir imtihan için gönderildik, sakın sihir yapıp kafir olma!» demedikçe bir kimseye büyü öğretmezlerdi. İşte bunlardan karı-koca arasını ayıran şeyler öğreniyorlardı. Fakat Allah´ın izni olmadıkça bununla kimseye zarar veremezlerdi. Kendilerine zarar verecek ve faydası olmayacak bir şey öğreniyorlardı. Andolsun ki, onu her kim satın alırsa, onun ahirette bir nasibi olmadığını da çok iyi biliyorlardı. Keşke kendilerini ne kötü şey karşılığında sattıklarını bilselerdi.

Domino taşlarının sırayla devrilmesini herkes bilir. Aynısı tarihde  yapılan olaylar için geçerlidir. Bugün yaptıklarımız yarın etkisini gösterir.

6000sene önce yapılan olayların, 6000 sene boyunca ne büyük felaketlere yol açtığını araştırdığımız zaman fark ediyoruz. Bugünün olayları ve daha olacak olaylar bu 6000 sene önce Semiramis-Nemrut-Temmuz üçlüsünün hikayesi ile ayrılmaz bağlantılıdır.

Bunların hikayesi Babilin hikayesidir.

Babili anlamayan ve bilmeyen öğrendiklerinin hepsinin sadece profan insanlara verilen hikayeler olduğunu bilmeli. Ve gerçekle alakalı değildir.

Hikayemiz Nuh as zamanındaki büyük Tufandan 200-300 sene sonra başlıyor. Burada yaşananlar tarihi yönlendirmiş ve şekillendirmiştir.
#FK

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.