30.Osiris İsis Horus

Antik Mısırda, Firavunların zamanındaki Osiris İsis Horus tanrıları Babildeki Semiramis Nemrut Temmuz üçlüsüdür.

Bu yeterince belgelendirilmiştir. Babildeki enzest ilişki aynı şekilde Mısırda da görülüyor :

Osiris kızkardeşi İsis ile evleniyor.

Peki eğer Semiramis ve Nemrut anne-oğul ise Osiris-İsis neden kardeş oluyorlar???

Çünki Semiramis Tanrıların annesi, en üst tanrı.
İleride göreceğiz daha nerelerde karşımıza çıkacak.

Gelelim hikayemize :

Osiris kızkardeşi olan İsis ile evleniyor. Osiris kardeşi Typhon tarafından öldürülüp bedeni 14 parçaya ayrılıyor. Kocası öldürülen İsis Osirisin cesedini aramaya başlıyor. Kimse cevap veremiyor. Ta ki Nil nehrinin kenarında bulunan çocuklara rastlayıncaya kadar. Çocuklar cesedin Nil nehrine atıldığı yeri gösteriyorlar. İsis Osirisin cesedini bulup parçaları büyü ile birleştiriyor.  Sadece 13 tane parça buluyor. 14.parça olan Osirisin cinsel organını bulamıyor. Onun yerine bir Obelisk koyuyor. Büyü ile Osirisi dirilten İsis Osiris ile ilişkiye giriyor. Bu ilşkiden Horus isminde çocuk doğuyor.

OBELİSK BİR ERKEK CİNSEL ORGANIDIR. BİR PHALLUS!!!

Sultanahmet meydanında duran Obelisk bir Phallus. Erkek Cinsel Organı !!!

Oysa kuran ne diyor  :

Kuran Maide Sure5 Ayet90 :
Ey iman edenler! İçki, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fal okları şeytan işi birer pisliktir. Bunlardan kaçının ki, kurtuluşa eresiniz.

Gelelim İsis'in kafasındaki taç'a :

Kafasındaki taça benzeyen sembol U-şeklinde içinde bir çember bulunmaktadır. Osiris ölünce göğe yükselip Güneş oluyor. U-şekli İsisin rahimini temsil eder. Güneşin rahimin içinde olması Osirisin Güneş olarak ışıkları ile İsisin rahimini döllendirmesidir.

1.cisi Allahın yolundan çıkıp şeytana ve güneşe tapanların kökeni neresi ve tarih boyunca toplumları nasıl etkileyip değiştirmişler, kendi batıl inançlarını nasıl dinlerin içine sokmuşlar daha iyi anlamamız gerekiyor.
Bu Osirisin hikayesi bizleri masonlukta da takip edecek ileride.
Avrupanında Babili tekrar inşa etmeye çalıştığını anlatmıştık. Babildeki enzest ilişki serbest olduğu gibi, bugün İsviçre ve Hırvatistan enzest ilişkiyi serbest bırakmıştır. Diğer Avrupa ülkeleri halklarını bu sapıklıklara hazırlamak halinde. Neticede tüm ülkeler bu sapıklıklar içinde boğulacaktır.
Neden Kuranda Allah  katında din islamdır yazıyor ileride daha iyi anlayacaksınız.
Biz Babilin bugünün katolik kilisesine geldiği yolu yavaş yavaş anlatmaya çalışıyoruz. Hinduları Buddhistleri Çinlileri ve Japonlarıda ileride işleyeceğiz.

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.