29. They Live

John Carpenter'in 1988 senesinden bir filmi. Eski bir film, ama dünyayı çok iyi tarif ediyor. Yapmanız gereken Aliens'lerin yerine bu elit tabakayı ve masonluk sistemini koymanız.

Konuyu kısaca hatırlayalım :

Başrol oyuncu tesadüfen bir gözlük buluyor. Ve bu gözlük sayesinde bambaşka bir dünya görüyor. Karanlık ve monoton bir dünya. İnsanların beynini yıkayan bir dünya çıkıyor karşısına. Hergün gördüğü insanların aslında birar yaratık olduğunu görüyor bu gözlük sayesinde.
Bu gözlüğün anlamı nedir ???

GÖZLÜK gerçekleri temsil ediyor...!!!!

Siz bu dünyada gerçekleri görmeye başladığınız zaman bambaşka, sizi korkutan bir dünya göreceksiniz. Aynı filmdeki gibi. Renksiz ve ruhsuz insanların esir olduğu bir dünya ile karşılaşacaksınız.
Bu dünyayı şekillendiren gücü filmde Alienler temsil ediyor. Bambaşka, o güne kadar duymadığınız teşkilatlar ve kişiler göreceksiniz. Ve bu insanların nasıl dünyayı şekillendirmeye çalıştığını ve kontrolleri altına almaya çalıştığını fark edeceksiniz. Diyorsunuz ki ben herşeyi biliyorum. Dünyadan, siyasetten, politikadan, ticaretten vs. herşeyden haberim var diyorsunuz. Şimdi sizlere bazı isimler yazsam kesin hayatta duymadım diyeceksiniz. Ve bu isimleri nereye koyacağınızı ve bunların önemini bilemiyeceksiniz.
Gözlük gerçekleri gösterir. Bu gözlüğü takıp takmamak sizin elinizde. Sizin kendi tercihiniz. Ya bugüne kadar yaşadığınız o gerçek olduğunu zannettiğiniz renkli dünyada yaşamaya devam edip olup bitenlere duyarsız kalacaksınız, ama eninde sonunda gerçekler sizi de yakalıyacak. Ya da gerçekleri öğrenmeye çalışacaksınız. Aynı filmde olduğu gibi gerçekleri görmeye başladıkça uykularınız kaçacak ve korkacaksınız gördüklerinizden.
İnternet aslında size gerçekleri görmeye faydalı olabilecek tek Medya idi. İnternet sayesinde gerçeklere yaklaşma imkanınız vardı. Maalesef GOOGLE ve YOUTUBE en önemli bilgileri sitelerinden telif hakları bahanesi ile çıkarıp siliyor. Aynı Medyada olduğu gibi internetde bu elit tabakanın kontrolüne geçiyor.

Filmdeki OBEY in anlamı : İTAAT ET demektir.

Bugün gençler şapkalarının ve T-Shirtlerinin üzerinde kocaman OBEY yazısı ile dolaşıyor. Anlamını bilmeden.
Medya insanları birer beyinsiz, itaat eden koyunlara çevirmeye yönelmiş atom bombasından bile tehlikeli bir silahtır.
Filmde kahramanımız bu Alienslere karşı mücaadele ediyor. Fark edildiği yerde toplu bir ihbar olayı başlıyor. Şundan emin olun: Gerçekleri söyleyenler bugün silahlı mücadele edenlerden daha büyük tehlike altında. Elit tabaka hangi ülkede siyasi değişim yapmaya başlamışsa, orada ilk önce ortadan kalırdığı o ülkenin zeki insanlarıdır. Sadece kendi ihtiyacı olanlara yaşam hakkı tanıyor. Bu sayede hiçbir ülkede gerçek anlamda bir gelişme sağlanamıyor.
Sizler bu elit tabakayı tanıdıkça, onların kurdukları sistemi, kimlerin mason olduğunu gördükçe, aynı filmde olduğu gibi o gözlüğü takmışcasına gerçekleri görmeye başlayacaksınız.
Özgür irade sadece gerçekleri öğrenerek olur.

Masonluk sistemi anladıkça gözlük takmışcasına gerçekleri göreceksiniz. Komplo teorilerinin ötesinde derinliklere dalabileceksiniz.

They Live bize devletlerin ve kültürlerin kaybolduğu geleceği gösteriyor.

Koyun olarak kalmayı tercih edenler, kafasını kullanmayan toplumlar çocuklarına böyle bir gelecek bırakmak üzereler.
#FK

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.