44. Son Papa Franziskus

Katolik Kilisesinin Lideri Vatikandaki Papa Franziskusdur.

Papalar ömür boyu seçilir. Ancak biri ölünce yenisi seçilir.

Tüm Kardinaller toplanıp kapalı kapılar arkasında yeni bir Papa seçilene kadar oylama yaparlar. Netice çıkmayan oylamanın kağıtları içine madde koyularak sobada yakılır. Bu madde ile duman siyah çıkar. Bunu gören Roma halkı oylamadan bir netice çıkmadığını bilir ve beklemye devam eder.
Oylama netice verince halk bir Papanın seçilmiş olduğunu anlayıp sevinir.

Bugünün Papası Franziskusun Papa olmasını etkileyen etkenlere bir göz atalım.

1. Alman asıllı Papa Benedikt ölmeden yeni bir Papa seçilemezdi. Ama Papa Benedikt istifa etti. Bu Papa tarihinde sadece bir kere olmuş bir olay. Herkes şaşırmıştı bu ne anlama geliyor diye.

2. Melachinin kehanetlerinde tüm Papalar sırayla hangi isim altında Papa olacağı bildiriliyordu. Ve Benedikten sonra gelecek olan Papa için son Papa'dan bahsediyordu. Bunun İtalyan asıllı olacağını bildirmişti.

Bu noktada Osiris ve İsis'in hikayesine geri dönelim. Hatırlarsanız İsis Osirisin cesedinden sadece 13parçasını bulmuştu. Bunlarla Osirisi diriltmişti.
Bu yüzdendir 13rakamı ölümü ve tekrar diriltmeyi simgeler. Bu rakamı sizlere ileride daha detaylı ispat edeceğim. Şimdilik kabul edin bunun böyle olduğuna.

3. Papa Franziskus'un seçildiği tarihe bir göz atalım.

Tarih : 13.03.2013 Papa seçiliyor.

13.03.2013 = 1+3+0+3+2+0+1+3 = 13

3 tane 13 !!!!!

Seçildiği saate bakalım.

Saat 20: 13 de Vatikan görevlisi seçilen Papanın adını açıklıyor.

Saat 20 : 23 de Papa balkona çıkıp insanları selamlıyor.

23 rakamının anlamını burada işlemiyeceğiz ama ileri tarihlerde.

Herkes Melachinin kehanetinin yerine gelmediğini ve İtalyan olmadığını söyledi. Ama gözlerinden birşey kaçıyordu. Arjantin nüfuslu olan Papa Franziskus aslında İtalyan kökenli. Annesi ve babası İtalyan olup Arjantine göç etmeler. Bu halde kehanet yerine gelmiş oldu.

Papa Franziskus son Papadır.
#FK

Yorum Gönder

[blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.